* FREE - besplatna dostava za narudžbe u EU iznad 250,00 eur 

Međunarodna isporuka EU i Srbija, Bosna i Hercegovina /

Pitanje? Pozovite Viber/WhatApp/Tel : +386 31654958, govorimo Hrvatski

Ellen changes perika Cool

182,25 

Isporuka : 7 - 10 dana
SHARE

Opis proizvoda

Cool lasulja Ellen Wille je del Changes Collection  2019. To je klasična bližnjica s trendi zasukom.Ima monofilamentno krono, ki ustvarja iluzijo naravne rasti in brezhibno podaljšano čipkarsko sprednjo stran. Dodatna dolžina na vrhu in območju krošnje omogoča dodatno polnost ali vsestransko oblikovanje. Priporočamo, da izdelke za oblikovanje BeautiMark oblikujete, če želite lase razdeliti za športni videz. Sintetična vlakna Ellen Wille so zelo fina, z malo vzdrževanja in simulirajo naravne in zdrave lase. Ellen uporablja posebej izbrane materiale, s katerimi zagotavlja, da je vaš slog mehak, lahek in vam zagotavlja maksimalno udobje v vsakem trenutku.

Konstrukcija pokrovčkov: Lace Front | Monofilament Crown

Vrsta las: Sntetični lasje

Približna dolžina: šiške: 2,5 “| Krona: 3” | Strani: 2 “| Nape: 2”

Teža izdelka: 51g

Barve :COOL by ELLEN WILLE in LIGHT BERNSTEIN ROOTED | Light Auburn, Light Honey Blonde, and Light Reddish Brown blend and Dark Roots

MOJ RAČUN
Lista želja
Lista želja
Prijava
Stvorite račun

Odaberite sve načine na koje želite čuti od nas

Vaši osobni podaci koristit će se za podršku vašem iskustvu na cijelom web mjestu, za upravljanje pristupom vašem računu i u druge svrhe opisane na mreži na stranici o privatnosti i sigurnosti pravilima privatnosti.

Oporavak lozinke

Izgubili ste lozinku? Molimo unesite vaše korisničko ime ili email adresu. Primit ćete putem poruke e-pošte poveznicu za izradu nove lozinke.

TOP

Ellen changes perika Cool

182,25 
Možda vam sviđa
Košarica 0
NEDAVNO POGLEDANO 0
Dodanu na listu želja!