* FREE - besplatna dostava za narudžbe u EU iznad 250,00 eur 

Međunarodna isporuka EU i Srbija, Bosna i Hercegovina /

Pitanje? Pozovite Viber/WhatApp/Tel : +386 31654958, govorimo Hrvatski

Pustna perika zgodovinska Kleopatra nakit VK-WG-7031

31.968,00 

Isporuka : 7 - 10 dana
SHARE

Opis proizvoda

Ženska lasulja od 1001 Noči … ali celo noči, več sto let pred tem, ko je Kleopatra imela svoje lase okrašene, enojne strune, pletene s trakovi, nato pa vetrični poniji, ki prinaša priznani še posebej lep nos. Barvna oznaka: ZA2. Dolžina: približno 55 cm.

Kleopatra VII. je bila zelo inteligentna in predana svoji državi. Tekoče je govorila devet jezikov, bila je matematičarka in dobra poslovna ženska. Imela je karizmatično osebnost in bila je rojen vodja. Že kot deklica je bila nagnjena k spletkam. Imela je močno željo po lepoti, zato je veliko časa preživela pred ogledalom in se pritoževala, saj ji veliko stvari na sebi ni bilo všeč kot je na primer ustnice, ličnice in nos vendar je Kleopatra napake spretno prikrila z ličili in s pogostim barvanjem las.

Specifikacije

Odaberi boju VK-PER

, , ,

MOJ RAČUN
Lista želja
Lista želja
Prijava
Stvorite račun

Odaberite sve načine na koje želite čuti od nas

Vaši osobni podaci koristit će se za podršku vašem iskustvu na cijelom web mjestu, za upravljanje pristupom vašem računu i u druge svrhe opisane na mreži na stranici o privatnosti i sigurnosti pravilima privatnosti.

Oporavak lozinke

Izgubili ste lozinku? Molimo unesite vaše korisničko ime ili email adresu. Primit ćete putem poruke e-pošte poveznicu za izradu nove lozinke.

TOP

Pustna perika zgodovinska Kleopatra nakit VK-WG-7031

31.968,00 
Možda vam sviđa
Košarica 0
NEDAVNO POGLEDANO 0
Dodanu na listu želja!