DA LI STE ZABORAVITE DETALJE?

Bye Bra – Petal pokrivala za bradavičke Nude

9,70 

Opis

Ti cvetlični pokrovi za bradavice iz silikona so idealni za prikrivanje bradavic in zaščito bradavic. Ovitki Petal Nipple so narejeni iz mehkega materiala in dajejo prsi lepo naraven videz. Priporočamo uporabo silikonskih pokrovov za bradavice za manj formalne obrabe ali v primeru večjih areola okoli bradavice. Ovitki Petal Nipple so kot nalašč za kombiniranje z oblekami, oblekami, majicami in kopalnimi oblekami.

Silikonske prevleke vrhunske kakovosti, večkratne za ponovno uporabo. Pokrivala so sestavljena iz lepilne zadnje strani in mehke sprednje strani. Te cvetlične prevleke za bradavice so idealne za vsakodnevno uporabo. Prikrili bodo izbokline bradavic in zaščitili vaše bradavičke.

Priporočamo silikonske prevleke za bradavice, če imate oblačila, ki veliko trljajo ali če imate večje in občutljive areole. Pokrovke za bradavice bodo kljub potenju ostali na mestu.

– 1 par v zavitku
– Material: 52% poliester in 48% Bio Gel

Navodila:
– Očistite bradavice, da odstranite morebitno olje in ostanke telesa s kože.
– Bradavice posušite z brisačo.
– Nanesite pokrovčke bradavičk na eni strani naenkrat. Prepričajte se, da je bradavica med nanosom na sredini pokrova bradavice. Če s položajem niste zadovoljni, olupite in poskusite znova.
– Pokrov bradavice rahlo pritisnite na kožo, da se pritrdi.

Priporočamo, da na brazgotinah, ranah ali občutljivi koži ne uporabljate prevleke za bradavice.

TOP