DA LI STE ZABORAVITE DETALJE?

Bye Bra – Modni trak z nedrčkom Perfect Cleavage Tape A-F kožna 3-6 par

36,54 

Opis

Bye Bra na novo definira lepilni nedrček s pomočjo inovativnega koncepta za patente – Perfect Cleavage prsnega traku. Modni trak z nedrčkom Perfect Cleavage dvigne prsi od strani, proti sredini prsnega koša, za povečan dekolte.

Trak Perfect Cleavage je sestavljen iz štirih trakov za dvigovanje prsi; dva traku na prsi. Prvi trak, oblikovan kot „L“, dvigne dojko in jo obrne navznoter, da ustvari cepitev; medtem ko drugi trak, oblikovan kot obrnjen „T“, doda končno oporo.

Vsako pakiranje vsebuje proste svilene bradavičke, da prikrije izbokline bradavic in zaščiti bradavičke.

Iščete popoln cepilni trak?

Glede na velikost skodelice lahko L in T trakove prerežete na polovico, da se ustrezno prilagodijo potrebam uporabnika. Zato vsak paket ponuja do 6 kompletov za ženske s skodelicami A in B ter 3 komplete za ženske s skodelico C in več.

Trak Perfect Cleavage je na voljo z brezplačnimi svilnatimi pokrovi za bradavice. Svilena bradavica pokriva izbokline bradavic in bo zaščitila vaše bradavičke, medtem ko nosite trakove Perfect Cleavage.

V vsakem pakiranju boste našli “koristne nasvete za uporabo”, s katerimi boste na traku Perfect Cleavage izgledali čudovito.

Perfect Cleavage trak je modrček s štirimi trakovi, dva na prsi. Trak v obliki črke L dvigne dojko in jo usmeri naprej, da ustvari razcep, medtem ko obrnjeni trak v obliki črke T doda končno oporo. Prsni trak lahko prsi dvigne za dobrih 8 do 15 centimetrov, odvisno od velikosti vaše skodelice.

Edinstven trak kakovosti 3M, ki se uporablja v bolnišnicah, je za razliko od nekaterih ponarejenih izdelkov popolnoma varen in ustvarja popoln dvig. Lepilni modrček Bye Bra preprosto in učinkovito dvigne prsi. Še bolje, da se ne dvignejo samo prsi, ampak tudi samozavest in razpoloženje uporabnika. Ne samo, da vam daje več samozavesti; omogoča vam, da nosite svojo najljubšo obleko brez potrebe po modrčku.

Nasvet z naše strani: Če nosite svoj Bye Bra z razkrivajočo se obleko, na kateri ljudje lahko ujamejo nenamerne utrinke, vam svetujemo, da svoj nakup kombinirate s trakom za obleko Bye Bra. Obleka za obleko Bye Bra pritrdi vašo obleko na mestu, da vaši ženski skrivnosti ne ostane skrita. Obleka trak je izjemno širok in prikriva.

TOP