* FREE - besplatna dostava za narudžbe u EU iznad 250,00 eur 

Međunarodna isporuka EU i Srbija, Bosna i Hercegovina /

Pitanje? Pozovite Viber/WhatApp/Tel : +386 31654958, govorimo Hrvatski

Bye Bra – Curved moderc Clips Red & Pink & Brown & črna & bela

6,95 

Na zalihi

Isporuka : 7 - 10 dana
SHARE

Opis proizvoda

Z uvedbo nove generacije nedrčkov sponk, Bye Bra popelje tradicionalne modne dodatke na naslednjo raven. Ukrivljeni modrčki z modrčki pomagajo mnogim ženskam, ki se spopadajo z vidnimi naramnicami nedrčka in nelagodjem, ki je posledica nošenja premajhnih in neprilagodljivih dodatkov podobne narave, ki bi lahko celo poškodovali hrbtenico, če bi bila preveč trdna.

Ukrivljeni nedrček v modrcu je s svojo ergonomsko ukrivljeno obliko prilagojen obliki hrbtenice in bo povečal udobje med nošenjem. Ukrivljen nedrček v modrcu ni ravno na hrbtenici: poravnan bo z obliko hrbtenice, zato ga med nošenjem sploh ne bomo občutili. Ukrivljen nedrček za modrček je izdelan iz materiala iz mehkega železa, ki se lahko tudi raztegne ali upogne, če to zahteva uporabnik. Tako bodo ženske dobile prilagojeno in ergonomsko ukrivljeno nedrček v obliki modrčka.

Cvetna oblika ukrivljenega nedrčka je odlična velikost za nedrček in zmanjšuje pritisk na hrbtenico.

Ta paket vsebuje 4 barve.

P.S: Ukrivljeni modrčki iz modrčka so na voljo z brezplačno potovalno torbico, da bodo vaši modni dodatki skupaj!

Objemke iz nedrčka so odlična rešitev za ženske, ki želijo prikriti svoje pasove, medtem ko nosijo oblačila racerback, vrhove brez rokavov ali kakršna koli oblačila, na katerih so lahko izpostavljeni modrčki. Uporablja se lahko tudi za okrepitev oprijema morebitnih ohlapnih trakov. Sponke za nedrčke so preproste za uporabo – zrahljajte modrčke, prvi trak postavite skozi sredino sponke, drugi trak postavite znotraj nedrčka in ga potisnite navzdol do trakov. Prepričajte se, da je sponka nameščena tako, da sledi obliki hrbtenice.

Ergonomska lastnost sponk na nedrčku jih dela manj boleče, saj je stik s kožo in hrbtenico zmanjšan. Njihova ukrivljena oblika zmanjšuje napetost na hrbtenici in s tem povečuje udobje uporabnika.

Vsak paket vsebuje 4 različne barve in na ta način se bodo sponki za nedrčke vedno prilagodili barvi nedrčka uporabnika, zaradi česar bodo diskretni in bolj elegantni.

Ergonomsko:
Ukrivljen nedrček v modrcu se s svojim mehkim železnim materialom prilagodi vsem potrebam in morfologiji. Po želji se lahko upogne, med obrabo pa se lahko prilagodi tudi samostojno. Zaradi tega je ukrivljen nedrček za nedrčke tako prijazen do hrbtenice, da ga boste komaj opazili.

Specifikacije

MOJ RAČUN
Lista želja
Lista želja
Prijava
Stvorite račun

Odaberite sve načine na koje želite čuti od nas

Vaši osobni podaci koristit će se za podršku vašem iskustvu na cijelom web mjestu, za upravljanje pristupom vašem računu i u druge svrhe opisane na mreži na stranici o privatnosti i sigurnosti pravilima privatnosti.

Oporavak lozinke

Izgubili ste lozinku? Molimo unesite vaše korisničko ime ili email adresu. Primit ćete putem poruke e-pošte poveznicu za izradu nove lozinke.

TOP

Bye Bra - Curved moderc Clips Red & Pink & Brown & črna & bela

6,95 

Na zalihi

Možda vam sviđa
Košarica 0
NEDAVNO POGLEDANO 0
Dodanu na listu želja!