* FREE - besplatna dostava za narudžbe u EU iznad 250,00 eur 

Međunarodna isporuka EU i Srbija, Bosna i Hercegovina /

Pitanje? Pozovite Viber/WhatApp/Tel : +386 31654958, govorimo Hrvatski

Bye Bra – Breast Lift & Silkon pokrivala za bradavičke A-C kožna 4 par

21,95 

Na zalihi

Isporuka : 7 - 10 dana
SHARE

Opis proizvoda

Trakovi za dvigovanje prsi Bye Bra s svilenimi pokrovi za bradavice so preprosta rešitev za hitro in učinkovito povečanje ženskih prsi brez potrebe po operaciji ali celo nedrčku! Lepljivi nedrčki delujejo tako, da prsi dvignejo od zgoraj, zato je Bye Bra popolna rešitev za oblačila brez naramnic in brez hrbta. Prsni trak Bye Bra lahko nosite tudi pod bikinijem.

Lepilna dvigala za prsi so narejena iz zelo tanke in prožne samolepilne folije, ki jo proizvaja 3M. Enaka vrsta folije se uporablja v bolnišnicah in je dermatološko varna. Lepilni nedrček v obliki črke U omogoča nastavitev bradavic za nekaj centimetrov navzgor. Z lepilnimi dvigali na prsih se lahko prilagodite tudi – na primer, če ima ženska dve različni obliki prsi ali velikosti ali višine bradavic – bo modrček trak pomagal narediti potrebne estetske popravke.

Priporočilo: Če je vaša velikost skodelice med dvema velikostima (to je C in D ALI F in H), vedno priporočamo večjo. Zato je mogoče večjo velikost zmanjšati tako, da ustreza velikosti skodelice uporabnika, če je prevelika. Preprosto odstranite ali obrezujte nepotreben del s škarjami.

Prsni trak Bye Bra je na voljo v 3 velikostih: skodelica A-C, D-F in F +. Vse tri velikosti so na voljo s svilenimi pokrovi za bradavice in silikonskimi pokrovi za večkratno uporabo.

Edinstven trak kakovosti 3M, ki se uporablja v bolnišnicah, je za razliko od nekaterih ponarejenih izdelkov popolnoma varen in ustvarja popolno dviganje. Lepilni prsni trak Bye Bra preprosto in učinkovito dvigne prsi. Še bolje, da se ne dvignejo samo prsi, ampak tudi samozavest in razpoloženje uporabnika. Ne samo, da vam daje več samozavesti; omogoča vam, da nosite svojo najljubšo obleko brez potrebe po modrčku.

Prsni trak Bye Bra ohranja prsi na mestu, hkrati pa omogoča uporabniku, da se prosto giblje in vsebuje kakršno koli pretirano naravno gibanje prsi. Modrček je na voljo v treh velikostih: skodelica A-C, D-F in F +. Varianta A-C vsebuje štiri pare prsnega traku in štiri pare pokrovov bradavičke, preostale velikosti pa vsebujejo tri pare.

Silikonske prevleke za bradavice v primerjavi s Svilenimi pokrovi:
Prsni trakovi Bye Bra so na voljo s silikonskimi ali svilenimi pokrovi za bradavice. Morda se boste vprašali, zakaj je tako. Vsaka dojka je drugačna. Vsaka ženska je edinstvena. Ovitki iz svilene bradavice so lažji, manjši (6 cm) in jih ni mogoče ponovno uporabiti. Zaradi tega so manj vidni pod oblačili iz bolj občutljive tkanine, medtem ko je mogoče opaziti obliko večjih pokrovov bradavic iz silikona. Za manj formalno obrabo ali v primeru večjih areola okrog bradavice priporočamo uporabo prevlek iz silikonskih bradavic.

Specifikacije

MOJ RAČUN
Lista želja
Lista želja
Prijava
Stvorite račun

Odaberite sve načine na koje želite čuti od nas

Vaši osobni podaci koristit će se za podršku vašem iskustvu na cijelom web mjestu, za upravljanje pristupom vašem računu i u druge svrhe opisane na mreži na stranici o privatnosti i sigurnosti pravilima privatnosti.

Oporavak lozinke

Izgubili ste lozinku? Molimo unesite vaše korisničko ime ili email adresu. Primit ćete putem poruke e-pošte poveznicu za izradu nove lozinke.

TOP

Bye Bra - Breast Lift & Silkon pokrivala za bradavičke A-C kožna 4 par

21,95 

Na zalihi

Možda vam sviđa
Košarica 0
NEDAVNO POGLEDANO 0
Dodanu na listu želja!