* FREE - besplatna dostava za narudžbe u EU iznad 250,00 eur 

Međunarodna isporuka EU i Srbija, Bosna i Hercegovina /

Pitanje? Pozovite Viber/WhatApp/Tel : +386 31654958, govorimo Hrvatski

DOSTAVA EU

Dostava i trošak za proizvode iz online trgovine
Proizvode šaljemo u sve zemlje Europske unije i izvan EU: BiH, Srbija, Crna Gora, Makedonija

  1. Dostava naručenih proizvoda

1.1. Kada prihvatimo narudžbu od korisnika, konzultant internetske trgovine započinje obradu narudžbenice. Korisnik će dobiti povratni e-mail s potvrdom da je njegova narudžba uspješno prihvaćena.

1.2. Vikendom i praznicima ne isporučujemo naručenu robu

1.2.1. Standardni rok isporuke od isporuke – unutar 10 radnih dana od trenutka potvrde narudžbenice.

1.3. Prodavatelj internetske trgovine za prijevoz koristi kurirsku službu poduzeća:

POŠTA Slovenije. Ukoliko u trenutku dostave niste na predviđenom mjestu (tvrtka, ured, bolnica, studentski dom i sl.), dostavljač će ostaviti poruku s uputama za daljnje postupanje.

Dostavu vrši Pošta Slovenije, uglavnom sljedeći radni dan od datuma otpreme, a najkasnije u roku od tri radna dana.

ili

GSL dostava, uobičajeno vrijeme dostave je između 09:00 i 17:00.

1.4. Dostava

Dostava paketa vrši se na adresu unesenu prilikom narudžbe. Na svoj profil možete dodati neograničeni broj različitih adresa za dostavu, među kojima prilikom narudžbe možete odabrati odgovarajuću. Dostava se vrši na točnu adresu koju korisnik navede (bez obzira radi li se o stambenoj ili poslovnoj zgradi). Ukoliko u trenutku dostave niste na predviđenom mjestu (tvrtka, ured, bolnica, studentski dom i sl.), dostavljač će ostaviti poruku s uputama za daljnje postupanje. Obično je dovoljan posjet najbližem poštanskom uredu.

1.4.1 Pošta

POŠTA – dostava na vašu addresu

Poste restante je usluga zadržavanja poštanskih pošiljaka u poštanskom uredu. je način slanja u bilo koji ured ili Hrvatske. Ako odaberete ” “, umjesto vaše adrese upišite poštanski broj poštanskog ureda u kojem želite preuzeti paket.

Kao i kod kućne dostave, rok dostave je do 5 dana nakon naše isporuke. Kod poštanske POSTE RESTANET dostave primatelj na kućnu adresu NE DOBIJA NIKAKVU obavijest o pošiljci na čekanju, već samo našu e-mail obavijest da svoju narudžbu možete preuzeti osobno u svojoj pošti! Pošiljku preuzmite u pošti s osobnim dokumentom.

1.4.2 Osobno preuzimanje

U slučaju da korisnik/kupac odabere osobno preuzimanje, dužan je sam preuzeti narudžbu u poslovnici unutar 8 dana od primitka obavijesti prodavatelja da su proizvodi dostupni za preuzimanje. Prije preuzimanja potrebno je nazvati +386 31654958 radi dogovora oko vremena preuzimanja.

1.5. Svaka pošiljka je osigurana, osiguranje ide na račun prodavatelja. Proizvodi su pakirani na način da se ne oštećuju uobičajenim transportnim manipulacijama.

Cjenik troškova dostave

  • Za narudžbe iznad 250,00 eura trošak dostave je besplatan. (Odnosi se na narudžbe za dostavu u Sloveniji) Za narudžbe do 25,00 EUR trošak dostave je:

2.1 Pošta Slovenije – država Slovenija: 5,80 eura

*Za dostavu Poštom Slovenije i plaćanje pouzećem dodatno se naplaćuje cca 0,99€. ovisno o vrijednosti otkupnine koju naplaćuje Pošta Slovenije.

2.2 Dostava Hrvatska – cijena – 14,00  eur 

Naručene proizvode dostavljamo i kupcima iz Hrvatske po povoljnoj cijeni. Dostava se vrši putem Pošte Slovenije, UPS-a, GLS-a ili po dogovoru. Visina dostave ovisi o zemlji primatelja i težini pošiljaka prema informativnom cjeniku Pošte Slovenije i ostalih navedenih poštanskih davatelja. Kupac će na e-mail adresu dobiti poruku u kojoj će biti definirani svi dodatni troškovi poput dostave i sl. i tek nakon pregleda potonjeg, ukoliko se slaže s konačnom cijenom, potvrđuje narudžbu. Prodavatelj uz pošiljku prilaže fakturu i sve ostale potrebne dokumente u slučaju izvoza robe. Na zahtjev naručitelja ugovor se može sklopiti i na stranom jeziku, inače se račun uvijek ispostavlja na slovenskom jeziku.

Dostava Poštom Slovenije ili GLS-om za područje Hrvatske: 14,00 eur

GLS – Ostale zemlje Europske unije: 19,00 EUR

2.3. DOSTAVA IZVAN EU

U nekim zemljama mogu se primjenjivati ​​lokalni i uvozni porezi koji nisu uključeni u prikazani iznos. Kupac ili primatelj je odgovoran za sve takve poreze i carine.

Troškovi dostave izvan EU su 29,90 eura (Srbija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Makedonija)

UPOZORENJE: Ukoliko nastanu troškovi dostave koji se ne mogu unaprijed predvidjeti (teži proizvodi, ekspresne pošiljke, dhl…) i koji će biti naplaćeni, ponuđač će o tome obavijestiti kupca i upoznati ga s novim troškovima dostave koje je kupac dužan pristati na.

  1. Rok isporuke:

Rok isporuke je 6-10 radnih dana unutar Slovenije

Rok isporuke unutar EU je cca 8-12 radnih dana, a izvan EU ovisno o zemlji primatelja do 28 radnih dana,

MOJ RAČUN
Lista želja
Prijava
Stvorite račun


Vaši osobni podaci koristit će se za podršku vašem iskustvu na cijelom web mjestu, za upravljanje pristupom vašem računu i u druge svrhe opisane na mreži na stranici o privatnosti i sigurnosti pravilima privatnosti.

Oporavak lozinke

Izgubili ste lozinku? Molimo unesite vaše korisničko ime ili email adresu. Primit ćete putem poruke e-pošte poveznicu za izradu nove lozinke.


Košarica 0

NEDAVNO POGLEDANO 0