* FREE - besplatna dostava za narudžbe u EU iznad 250,00 eur 

Međunarodna isporuka EU i Srbija, Bosna i Hercegovina /

Pitanje? Pozovite Viber/WhatApp/Tel : +386 31654958, govorimo Hrvatski

Njega kose i perika

Trikovi i proizvodi za njegu umejtne kose

Jedan od ključeva za dužeg čuvanje perika i ekstenzija kose bit će pravilna njega. Volite svoju kosu i oni će vam uzvratiti. Evo savjeta koji će vam pomoći u čišćenju, njezi i stilu kose.

Čišćenje i kondicioniranje
Sintetička i ljudska kosa imaju posebne potrebe za održavanjem optimalnog izgleda i osjećaja. Perike, nastavci za kosu i umeci za kosu napravljeni od ljudske kose ili sintetičke kose podnose intenzivne kemijske obrade tijekom proizvodnje. Proširenje tog pokreta u pokretu ključno je za vaš prirodni izgled obavezno! Da biste kosu održali u vršnom obliku, trebate koristiti posebno dizajniran proizvod za njegu kose koji je dizajniran za smještaj vlakana koja nosite. Ne postoji svakodnevno čišćenje, ali potrebni su i drugi koraci prije ili nakon nošenja. Pogledajte naš video o tome kako oprati periku poput stručnjaka.

Jednostavni savjeti i tehnike opisane ovdje mogu učiniti sve razlike!

Proizvodi za njegu perika
Dok se redoviti nježni šampon može činiti dobrom idejom, bolje ćete oprati periku prilagođenim proizvodom koji zadovoljava potrebe visoko obrađene kose. To će zaštititi ulaganje i održati vašu kosu prekrasnom. Za razliku od većine proizvoda za njegu kose, BeautiMark ne sadrži toksične parabene. Linija Pure Care, posebno dizajnirana za ljudsku kosu, ne sadrži obojene sulfate.
Savjet stručnjaka: Ako ste novi u nošenju kose, razmislite o kompletu za njegu kose koji će vam pružiti sve što trebate.

Jedna od najvećih prednosti sintetičkih perika je ta što zahtijevaju vrlo malo održavanja i nije ih potrebno obnavljati nakon svakog pranja. S sintetičkom kosom željet ćete izbjeći intenzivnu vrućinu – čak i kratka toplina iz pećnice može nanijeti nepopravljivu štetu vlaknima. Ako vam se sviđa svestranost ili svakodnevni rutinski styling, bolji je izbor za ljudsku kosu ili sintetičku kosu pogodnu za toplinu. ,

Savjet stručnjaka: Ako se zaljubite u ljudsku prirodnu kosu ili sintetičku periku prilagođenu toplini, uzmite u obzir ove.

Iako ćete željeti oprati nosljivu periku što je rjeđe moguće, ključno je hidratizirati balzamima svakodnevno. Prirodna kosa vlaži se uljima vlasišta. To se, naravno, ne događa kod perika ili pribora za kosu. Ovi će proizvodi također zaštititi umjetnu kosu od bilo kojeg termičkog oblikovanja.
Jedna od najvećih prednosti sintetičkih perika je ta što zahtijevaju vrlo malo održavanja i nije ih potrebno obnavljati nakon svakog pranja.

MOJ RAČUN
Lista želja
Lista želja
Prijava
Stvorite račun

Odaberite sve načine na koje želite čuti od nas

Vaši osobni podaci koristit će se za podršku vašem iskustvu na cijelom web mjestu, za upravljanje pristupom vašem računu i u druge svrhe opisane na mreži na stranici o privatnosti i sigurnosti pravilima privatnosti.

Oporavak lozinke

Izgubili ste lozinku? Molimo unesite vaše korisničko ime ili email adresu. Primit ćete putem poruke e-pošte poveznicu za izradu nove lozinke.

TOP
Možda vam sviđa
Košarica 0
NEDAVNO POGLEDANO 0