* FREE - besplatna dostava za narudžbe u EU iznad 250,00 eur 

Međunarodna isporuka EU i Srbija, Bosna i Hercegovina /

Pitanje? Pozovite Viber/WhatApp/Tel : +386 31654958, govorimo Hrvatski

BLOG o perikama

Oblik lica i frizura – koja je to frizura za mene?

Oblik lica i frizura za perike.
Oblik lica i poznavanje specifičnih pravila pri sakupljanju frizura najvažniji su čimbenici koji bi trebali utjecati na vašu novu frizuru.

Gdje započeti? Oblik lica i frizura – koja je to frizura za mene? Koja frizura odgovara mom licu?

Prvo morate odlučiti o duljini kose. Da biste izgledali ženstveno i romantično, duga kosa je savršena za vas, kratka kosa nije za sve. Ako je duga kosa po vašem ukusu.

 

Oblici lica: ovalni, kruškoliki, okrugli, kvadratni, pravokutni, dijamantski, trokutasti.

kratke frizure za ovalno lice
frizura za okruglo lice
frizure za četvrtasto lice
frizura za srce
frizura za ovalno lice
lice u obliku dijamanta
Oblici lica i odgovarajuće frizure:

Pogledajte kako bi različite frizure i duljine i boje kose odgovarale vašem licu.

 

Ako imate okruglo lice, malo duža bob frizura će vam bolje pristajati. Isprobajte korak ili asimetričnu njegu, s duljinom odmah ispod brade. Izbjegavajte valove i kovrče, kao i ravnu i oštru frustraciju.

Stilske frizure duljine tik iznad ili malo ispod brade najbolje će odgovarati za četvrtasto lice. Frufru, ošišan na stranu, izvrstan je za ovaj oblik lica. Zbogom ravne frizure bob, posebno one koje se protežu na bradu i ravne, guste frufru.

Za razliku od kutnog oblika lica, dijamantni oblik pristaje frizurama do brade, jer optički proširuje lice, kao i odgovara im ravna i gusta frufru koja će umanjiti izgled lica. Izbjegavajte frizure bez voća i one s prečnikom u sredini jer će vam produžiti dugo lice.

Što se tiče simpatičnog lica, frizure s dužinom do brade idealne su za njega, a često i one valovite i kovrčave. Izbjegavajte kratka raspona pažnje i ravne frustracije. Ako doista želite imati frufru, odaberite onaj koji možete nositi češljan sa strane.

Ono što najviše odgovara srčanim licima ne odgovara onima koji imaju trokutasti oblik lica i obrnuto. U ovom slučaju pokušajte koraknuti, tik iznad čeljusti, češljajući frufu u stranu i izbjegavajte pažljivost prema bratu, kao i ravnu i gustu frufru jer će to dodatno smanjiti i povećati vaše lice.

Izduženo lice pažljivo prati bradu ili kraće, velikog volumena i razine i guste frufru. Izbjegavajte frizure bez frustracija i one s prečnikom u sredini jer će to dodatno produžiti vaše lice.

Zbog savršenog oblika, svaki oblik pažljive frizure manje-više će odgovarati ovalnom licu. Prilagodite frizuru onome što želite naglasiti na licu. Međutim, budite oprezni i izbjegavajte sve što bi vam moglo pokvariti savršen oblik lica. Ukratko: Ne pokrivajte oči, lice ili čelo dlakom ili dugim frizom.

 

MOJ RAČUN
Lista želja
Lista želja
Prijava
Stvorite račun

Odaberite sve načine na koje želite čuti od nas

Vaši osobni podaci koristit će se za podršku vašem iskustvu na cijelom web mjestu, za upravljanje pristupom vašem računu i u druge svrhe opisane na mreži na stranici o privatnosti i sigurnosti pravilima privatnosti.

Oporavak lozinke

Izgubili ste lozinku? Molimo unesite vaše korisničko ime ili email adresu. Primit ćete putem poruke e-pošte poveznicu za izradu nove lozinke.

TOP
Možda vam sviđa
Košarica 0
NEDAVNO POGLEDANO 0