DA LI STE ZABORAVITE DETALJE?

Latifa kapica turban Namida

44,62 

Obriši
EAN: SKU: EW_EH_NAMIDA Kategorije: , Oznake: , , ,

Opis

Namida Turban je iz zelo čudovite kolekcije Latifa. Odličen za kakovost, udobje in slog. Lep turban, ki je topl in se udobno da nositi za vsakodnevno uporabo.

Ta turban je neverjetno mehak in udoben, ki nežno sedi in izgleda neverjetno eleganten. Za dodatno pomišljaj sloga je pet preprostih, a lepih barv, za katere lahko izbirate. Obstaja dodatna značilnost vašega videza, ki vključuje vtisk učinek na sprednji strani turbana Namida.

Turbani so zelo trendi in moderni. Zdaj lahko prepričate, da se boste počutili udobno ves dan, vsak dan … kot tudi biti trendy!

Material:
90% bambaž / 5% lycra

Kolekcije pokrival, kapic, turbanov, klobukov pri izgubi las Latifa. Znana po kakovosti, udobja in stila. Obstaja veliko čudovitih odtenkov, ki so na voljo, tako da lahko usklajujete z vašimi oblekami.

Stopite ven z zaupanjem in in bodite popolni in prekrasni!
Dnevi postanejo svetlejši in daljši – obleka britja in krajša. Blagi in svež zrak ter žarki sončne svetlobe nam želijo preživeti več časa zunaj. Z novimi modeli Ellen’s Headwear – pokrival  ste popolnoma pripravljeni za prihajajoče, toplejše dni!

Izkoristite spomladi in se oblecite – z modnimi kosi in nezahtevnim letnim udobjem. Izjemno udobni so tudi naši zračni bambusov  top modeli pokrival.

Poglejte  si naše najnovejše modne sloge za ženske, ki ste izgubile lase. Naši klobuki za izpadanje las so visokokakovostni in skrbno smo skrbeli za vsak stil, tako da vemo, da dosežejo visoke standarde. Imamo širok izbor čudovitih slogov iz prefinjene zbirke  in barvnih užitkov pokrival iz serije Ellen Wille Latifa

Ellen je HEADWEAR

 

Dodatne informacije

Odaberi boju turbana

Namida antik pink, Namida black, Namida burgundy, Namida marine, Namida vanilla

TOP