DA LI STE ZABORAVITE DETALJE?

Lasulja Perucci Stay kratka sintetični las

201,03 

EAN: SKU: PCC-Stay Kategorije: , Oznake: ,

Opis

Lasulja Stay by Ellen Wille je del kolekcije Perucci, ki je mladostna in prefinjena. Ta predrzen kratki izrez z dolgim ​​čipkastim sprednjim delom zagotavlja svež videz. Sintetične lasne lasulje Ellen Wille so najvišje kakovosti. Sintetična lasna vlakna so nizka za vzdrževanje in simulirajo naravni in zdrav sijaj, zato jih ni mogoče ločiti vizualno od naravnih las.

Pokrov je popolnoma nastavljiv in bo ostal sam, a za dodatno varnost preprosto privijte nastavitvene trakove na območju vratu, da se prilegajo po meri. Izdelana je iz najboljših materialov, ki so na voljo, da je lahka in maksimalno udobje. Za tiste, ki imajo lase spodaj ali nosijo kapico za lasuljo, lahko pomaga tudi pritrditev lasulje in las ter kapa lasulje z oprijemom ali če imate popolno izpadanje las, bo z zaščito z dvostranskim trakom prav tako pomagala.

Lepa ženska lasulja je lahka in kot nalašč za tiste z občutljivim lasiščem, tiste, ki se zdravijo s kemoterapijo ali tiste, ki trpijo za alopecijo. Lasulja je popolnoma pralna, zato priporočamo, da zanje negujejo samo izdelke iz lasulja.

Konstrukcija pokrovčkov: Wefted back and sides – Lace Front..

Barva prikazana: Light Champagne Rooted

Velikost pokrovčka: Povprečna (54cm – 57cm),

Idealen za obraz .

Hruška, srce, okroglo, diamant, oval, kvadrat

Dodatne informacije

Odaberi boju Perucci

, , , , , , , , , , , , ,

Dužina

Izrada perika

,

Material :

,

TOP