DA LI STE ZABORAVITE DETALJE?

Lasulja Hairpower Veronica

133,20  uključ. PDV SI 22%

Obriši
EAN: N/A SKU: EW-HP-Veronica Kategorije: , Oznake: ,

Opis

Lasulja Veronica iz kolekcije Hairpower Collection je lepa kratka lasulja, ki je po vsem svetu mehko valovita.

TOP & CROWN območje te lasulje ima OPEN WEFTS. To je bilo strokovno zasnovano tako, da omogoča kroženje zraka, kar zagotavlja, da je lahek in hladnejši od tradicionalnih pokrovčkov. HAIRLINE ima izjemno majhno funkcijo LACE FRONT. To je že pre-cut, ki ustvarja nevidno lasišče, ki je nezaznavno.

Resnice so 11 cm in jih lahko nosite s čela ali pod čelo. Izbira je vaša.

Obstaja subtilna višina za Veronica, tako da izgleda klasično in še ima sodoben zvok, kot tudi. Plasti krone merijo 9 cm in se popolnoma zlijejo v mehke hrbtne valove. Ellen Wille si prizadeva zagotoviti, da bo vaš videz čim bolj pristen. Vsekakor jim je uspelo s to prefinjeno lasuljo iz kolekcije Hairpower Collection.

Silhueta te lasulje se rahlo maha. Ima subtilen volumen, ki ustvari povsem realno konturo. Zgornji del meri 6 cm, tako da je dovolj pokritosti, če nosite ta kos nad lastnimi lasmi.

Klasična in elegantna. Kratki rez, vendar ženski videz. Ne zamudite lasulje Veronike.

Izdelava :Tresse

Lace front: Ja

Material :Modacrylic

Preberite članek :

izdelava_lasuljIzdelavi lasulj

ellen wille barvna karta ring Barvne karte


Monofilament lasulje so izdelane posebej za tiste z zmerno do hudo izgubo las.

– vendar jih lahko nositi vsak, ki želi in si lahko to kakovost privošči. Lasulje so
lahke in mehkejše na otip.

Kaj je monofilament lasulja?. Monofilament se nanaša na vrsto materiala na katerega so lasje prišiti, zato je za tiste, ki imajo zelo občutljivo lasišče. To je transparenten material, udoben na dotik, lasje so ročno vezeni eden po eden zato je izraz – mono-filament, zaradi tega se lasje prosto oblikujejo in jih češete. Monofilament lasulja bo dihala, medtem ko jo nosite, ter preprečuje kopičenje toplote in vlage. Tkanina je naravne barve kot naravno lasišče.

Dodatne informacije

Odaberi boju HP

, , , , , , ,

TOP