DA LI STE ZABORAVITE DETALJE?

Lasulja Hairpower Stop Hi Tec

226,19 

EAN: SKU: EW-HP-Stop-Hi Tec Kategorije: , Oznake: ,

Opis

Obrobje meri 9 cm (3,5 “), ki se popolnoma ujema z nekoliko daljšimi stranskimi plasti. Oglejte si pogled 360, da boste resnično videli, kako moderna je lasulja Stop.

Plasti krone merijo 10 cm (4 “) in imajo subtilno dvigalo. Stop las ima tudi monofilamentno krono. Ta dodatna značilnost je popolna pri ustvarjanju resnično realističnega zaključka lasulje. Ta monofilamentna površina daje vtis, da lasje prihajajo Ellen Wille si prizadeva zagotoviti, da bo vaš videz čim bolj pristen, saj so s to modno in sodobno lasuljo iz Hairpower Collection zagotovo uspeli.

Zadnji del Stopa bo tesno sledil vaši naravni konturi. Silhueta je povsem realistična in zelo laskava.

Izdelava :Mono Crown

Lace front: Ne

Material :Modacrylic

Preberite članek :

izdelava_lasuljIzdelavi lasulj

ellen wille barvna karta ring Barvne karte


Monofilament lasulje so izdelane posebej za tiste z zmerno do hudo izgubo las.

– vendar jih lahko nositi vsak, ki želi in si lahko to kakovost privošči. Lasulje so
lahke in mehkejše na otip.

Kaj je monofilament lasulja?. Monofilament se nanaša na vrsto materiala na katerega so lasje prišiti, zato je za tiste, ki imajo zelo občutljivo lasišče. To je transparenten material, udoben na dotik, lasje so ročno vezeni eden po eden zato je izraz – mono-filament, zaradi tega se lasje prosto oblikujejo in jih češete. Monofilament lasulja bo dihala, medtem ko jo nosite, ter preprečuje kopičenje toplote in vlage. Tkanina je naravne barve kot naravno lasišče.

Dodatne informacije

Odaberi boju HP

, , , , , , , , , , ,

TOP