* FREE - besplatna dostava za narudžbe u EU iznad 250,00 eur 

Međunarodna isporuka EU i Srbija, Bosna i Hercegovina /

Pitanje? Pozovite Viber/WhatApp/Tel : +386 31654958, govorimo Hrvatski

Perika Hairpower Solitär Hi

399,67 

Isporuka : 7 - 10 dana
SHARE

Opis proizvoda

Solitar Hi Mono je osupljiva, kratka ženska lasulja, ki ima luksuzno konstrukcijo. Oblikujejo ga lahki, izjemno udobni in popolnoma naraven videz. Ta ženska lasulja je najboljša v stilu in razredu.

Ta del je monofilament, kar pomeni, da kjerkoli delite Solitar Hi Mono, bo ustvarila vtis, da lasje prihajajo iz vašega lasišča. Monofilamenti so vrhunsko udobje in realističen videz. Opazili boste tudi, da ima Solitar Hi Mono funkcijo čipke. To pomeni, da če veter piha, ali če raje pometate roke stran od obraza, lahko to storite z zaupanjem.

Kratek obod meri 9 cm, tako da bo sedel na ravni čela ali pa boste pometali na stran za sodobnejši videz. Plasti so kratke in teksturirane. Oglejte si celotno 360 funkcijo, ki vam bo pokazala, kako lepo bo Solar Hi Mono lasulja v resnici. Zadnje plasti bodo nežno in mehko sledile vašemu obrisu. Ne bo se držala vaše glave, ampak bo lepo spremljala vašo naravno obliko. Zgornji del plasti meri 5 cm. Prilegajoč se tesno in sladko na vratni izrez.

Lasulja Solitar Hi Mono iz kolekcije Ellen Wille Haircower je lahka, elegantna in zelo udobna za nošenje. Popolnoma čudovit kos.

Izdelava : Mono Top, MONOFILAMENT  in TRESSE

Lace front: Ja

Material :Modacrylic

Preberite članek :

izdelava_lasuljIzdelavi lasulj

ellen wille barvna karta ring


Monofilament lasulje so izdelane posebej za tiste z zmerno do hudo izgubo las.

– vendar jih lahko nositi vsak, ki želi in si lahko to kakovost privošči. Lasulje so
lahke in mehkejše na otip.

Kaj je monofilament lasulja?. Monofilament se nanaša na vrsto materiala na katerega so lasje prišiti, zato je za tiste, ki imajo zelo občutljivo lasišče. To je transparenten material, udoben na dotik, lasje so ročno vezeni eden po eden zato je izraz – mono-filament, zaradi tega se lasje prosto oblikujejo in jih češete. Monofilament lasulja bo dihala, medtem ko jo nosite, ter preprečuje kopičenje toplote in vlage. Tkanina je naravne barve kot naravno lasišče.

MOJ RAČUN
Lista želja
Login
Stvorite račun


Please select all the ways you would like to hear from us

Vaši osobni podaci koristit će se za podršku vašem iskustvu na cijelom web mjestu, za upravljanje pristupom vašem računu i u druge svrhe opisane na mreži na stranici o privatnosti i sigurnosti pravilima privatnosti.

Oporavak lozinke

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Perika Hairpower Solitär Hi

399,67 

Košarica 0

NEDAVNO POGLEDANO 0

Dodanu na listu želja! POGLEDAJ LISTU ŽELJA