DA LI STE ZABORAVITE DETALJE?

Lasulja Hairpower Smile Mono

283,28 

EAN: SKU: EW-HP-Smile-Mono Kategorije: , Oznake: ,

Opis

Smile Mono iz kolekcije Hairpower podjetja Ellen Wille je elegantna, kratka bob, z veliko gladkimi in gladkimi sloji.

TOP & CROWN območje te lasulje ima odklon, levi del HANDTIED MONOFILAMENT. To ustvarja vtis, da lasje na tem področju izgleda, kot da prihajajo iz vašega lasišča. Obstaja tudi prerezan LACE FRONT, tako da se lasna linija zdi praktično nevidna.

Resice na Smile Mono merijo 16 cm, zato se nosijo naravno obrnjene na stran. Resice se nato popolnoma zlijejo v stranske plasti. Ta lasulja ima presenetljivo silhueto kot pri ušesih, plasti se postopoma podaljšajo.

Elegantne plasti krošnje merijo 17 cm. So ravne in ene dolžine do zadnje konice. Lepa dolžina, ki vedno laska vse obrazne oblike. Smile Mono ima zelo subtilen til. Meri 4 cm in odlično dopolnjuje ta slog. Obstaja veliko pokritosti, če nosiš ta kos nad svojimi lasmi.

Lasulja Smile Mono ima popolno gostoto, ki je podobna vašim lasem.

Izdelava :Mono Part

Lace front: Ja

Material :Modacrylic

Preberite članek :

izdelava_lasuljIzdelavi lasulj

ellen wille barvna karta ring Barvne karte


Monofilament lasulje so izdelane posebej za tiste z zmerno do hudo izgubo las.

– vendar jih lahko nositi vsak, ki želi in si lahko to kakovost privošči. Lasulje so
lahke in mehkejše na otip.

Kaj je monofilament lasulja?. Monofilament se nanaša na vrsto materiala na katerega so lasje prišiti, zato je za tiste, ki imajo zelo občutljivo lasišče. To je transparenten material, udoben na dotik, lasje so ročno vezeni eden po eden zato je izraz – mono-filament, zaradi tega se lasje prosto oblikujejo in jih češete. Monofilament lasulja bo dihala, medtem ko jo nosite, ter preprečuje kopičenje toplote in vlage. Tkanina je naravne barve kot naravno lasišče.

Dodatne informacije

Odaberi boju HP

, , , , , , , , , , ,

TOP