DA LI STE ZABORAVITE DETALJE?

Lasulja Hairpower Smart Mono

393,08 

EAN: SKU: EW-HP-Smart-Mono Kategorije: , Oznake: ,

Opis

Lasulja Smart Mono Large iz kolekcije Hairpower podjetja Ellen Wille je resnično ljubka kratka lasulja, ki je zelo preprosta. Na krošnji so nekoliko daljše plasti, ki na koncu mehčajo celoten videz.

TOP območje te lasulje je popolnoma ročno obdelano, tako da je videz čim bolj naraven. To je MONOFILAMENT kos, kar pomeni, da kjerkoli delite lasuljo, bo vtis, da lasje prihajajo iz vašega lasišča. HAIRLINE ima izjemno funkcijo LACE FRONT. To je že pre-cut, ki ustvarja nevidno lasišče, ki je nezaznavno.

Ta čudovita lasulja bo pritegnila pozornost na vaše oči, s teksturiranimi resicami. Obrobe merijo približno 10 cm, tako da lahko naravno obarvate na čelu ali pa naravno pometete vstran.

Plasti krone, ki merijo 15 cm, so nekoliko višje na vrhu, tako da imate subtilno dviganje višine. Ta zasnova je popolna pri dodajanju nove razsežnosti temu lepemu, pixie rezu. Hrbtna stran lasulje mehko sledi vaši glavi. Zadnji del je 5 cm in se tesno prilega vašemu vratu.

Lasulja Smart Mono Ellen Wille je lep in kompakten videz. Brez težav in brez stila. Idealen za hitro predelavo v nekaj sekundah.

Izdelava :Mono Top

Lace front: Ja

Material :Modacrylic

Preberite članek :

izdelava_lasuljIzdelavi lasulj

ellen wille barvna karta ring Barvne karte


Monofilament lasulje so izdelane posebej za tiste z zmerno do hudo izgubo las.

– vendar jih lahko nositi vsak, ki želi in si lahko to kakovost privošči. Lasulje so
lahke in mehkejše na otip.

Kaj je monofilament lasulja?. Monofilament se nanaša na vrsto materiala na katerega so lasje prišiti, zato je za tiste, ki imajo zelo občutljivo lasišče. To je transparenten material, udoben na dotik, lasje so ročno vezeni eden po eden zato je izraz – mono-filament, zaradi tega se lasje prosto oblikujejo in jih češete. Monofilament lasulja bo dihala, medtem ko jo nosite, ter preprečuje kopičenje toplote in vlage. Tkanina je naravne barve kot naravno lasišče.

Dodatne informacije

Odaberi boju HP

, , , , , , , , , , , , ,

TOP