DA LI STE ZABORAVITE DETALJE?

Lasulja Hairpower Score

230,58 

EAN: SKU: EW-HP-Score Kategorije: , Oznake: ,

Opis

Lasulja iz kolekcije Hairpower iz kolekcije Ellen Wille je lepa in elegantna lasulja, ki ima teksturirane plasti in utripa po vsem. Moderni stil, ki ga je tako enostavno vzdrževati in navdušiti.

Območje TOP & CROWN te lasulje ima mrežni material. To je bilo strokovno zasnovano tako, da je obseg na tem področju ostal pri vas ves dan, brez padca. Del TOP ima tudi majhen del krone MONOFILAMENT.

Daljši robovi merijo 10 cm, tako da ga lahko nosite na strani, da bi si zapeljivo pogledali ali rahlo porinili naprej. Stranske plasti lahko zavijete za ušesa za drugačen videz, če vam je ljubše. Moderna, seksi in elegantna je popoln opis za lasuljo Score.

Mehke plasti krone merijo 16 cm in spodbujajo subtilne premike. So nežni in dodajo resnično ženski videz temu slogu. Zgornji del meri 8 cm in če je ta kos nad svojimi lasmi, je veliko pokritosti.

Čudovita lasulja, čudovit slog, čudovita gradnja. Če iščete čudovito lasuljo, potem je ocena lasulja za vas.

Izdelava :Mono Crown

Lace front: Ne

Material :Modacrylic

Preberite članek :

izdelava_lasuljIzdelavi lasulj

ellen wille barvna karta ring Barvne karte


Monofilament lasulje so izdelane posebej za tiste z zmerno do hudo izgubo las.

– vendar jih lahko nositi vsak, ki želi in si lahko to kakovost privošči. Lasulje so
lahke in mehkejše na otip.

Kaj je monofilament lasulja?. Monofilament se nanaša na vrsto materiala na katerega so lasje prišiti, zato je za tiste, ki imajo zelo občutljivo lasišče. To je transparenten material, udoben na dotik, lasje so ročno vezeni eden po eden zato je izraz – mono-filament, zaradi tega se lasje prosto oblikujejo in jih češete. Monofilament lasulja bo dihala, medtem ko jo nosite, ter preprečuje kopičenje toplote in vlage. Tkanina je naravne barve kot naravno lasišče.

Dodatne informacije

Odaberi boju HP

, , , , , , , , ,

TOP