DA LI STE ZABORAVITE DETALJE?

Lasulja Hairpower Only Mono

393,08 

EAN: SKU: EW-HP-Only-Mono Kategorije: , Oznake: ,

Opis

Lasulja Only Mono iz kolekcije Hairpower je lahka kot pero in se bo ves dan počutila udobno. Trendovski, krajši slog z teksturiranimi sloji na vrhu za sodoben zvitek.

TOP območje te lasulje je popolnoma ročno obdelano, tako da je videz čim bolj naraven. To je MONOFILAMENT kos, kar pomeni, da kjerkoli delite lasuljo, bo vtis, da lasje prihajajo iz vašega lasišča. HAIRLINE ima izjemno funkcijo LACE FRONT. To je že pre-cut, ki ustvarja nevidno lasišče, ki je nezaznavno.

Resnica na mono mono lasulji meri 9 cm, tako da bo sedela tik nad nivojem čela. Lahko si ga umivate naprej, kot je prikazano na slikah modela, ali pa ga naravno pomaknete na stran za drugačen videz. To se nato popolnoma zlije v kratke, stranske plasti.

Plasti krone merijo 10 cm, tako da je vgrajen volumen, ki ostane z vami ves dan brez padca. Krona se nato popolnoma zlije v hrbtne plasti in pomaga ustvariti gladko in žensko silhueto. Zgornji del lasulje Only Mono meri 6 cm, kar omogoča veliko pokritosti, če nosite ta kos nad lastnimi lasmi.

Osupljiv, sodoben pixie rez z veliko naravnega gibanja. Vsi, ki so tukaj na sedežu podjetja Simply Wigs, so veseli, da v naš portfelj dodajo lasuljo Only Mono.

Izdelava :Mono Top

Lace front: Ja

Material :Modacrylic

Preberite članek :

izdelava_lasuljIzdelavi lasulj

ellen wille barvna karta ring Barvne karte


Monofilament lasulje so izdelane posebej za tiste z zmerno do hudo izgubo las.

– vendar jih lahko nositi vsak, ki želi in si lahko to kakovost privošči. Lasulje so
lahke in mehkejše na otip.

Kaj je monofilament lasulja?. Monofilament se nanaša na vrsto materiala na katerega so lasje prišiti, zato je za tiste, ki imajo zelo občutljivo lasišče. To je transparenten material, udoben na dotik, lasje so ročno vezeni eden po eden zato je izraz – mono-filament, zaradi tega se lasje prosto oblikujejo in jih češete. Monofilament lasulja bo dihala, medtem ko jo nosite, ter preprečuje kopičenje toplote in vlage. Tkanina je naravne barve kot naravno lasišče.

Dodatne informacije

Odaberi boju HP

, , , , , , , , , , ,

TOP