DA LI STE ZABORAVITE DETALJE?

Lasulja Hairpower Keira

195,44 

EAN: SKU: EW-HP-Keira Kategorije: , Oznake: ,

Opis

Lasulja Keira iz kolekcije Hairpower Collection je lepa, krajša lasulja, ki jo lahko oblikujemo pred ušesi ali za hrbtom. Izbira je vaša!

Resnice so dolge 7 cm (3 “), tako da bodo sedele le na ravni čela, plasti ob strani pa se lahko odstranijo iz vašega obraza, kar vam bo odprlo lastnosti, ali pa jih lahko brusite naprej za sodobnejši videz.

Lasulja Keira ima tudi monofilamentno krono. Ta dodatna funkcija je popolna pri ustvarjanju resnično realističnega zaključka vaše lasulje. Ta monofilamentna površina daje vtis, da lasje prihajajo iz vašega lasišča. Ellen Wille si prizadeva zagotoviti, da bo vaš videz čim bolj pristen. Vsekakor jim je uspelo s to krajšo, sodobno lasuljo iz kolekcije Hairpower Collection.

Izdelava :Mono Crown

Lace front: Ne

Material :Modacrylic

Preberite članek :

izdelava_lasuljIzdelavi lasulj

Podrobnosti barve:

Mix je mešanica z visokimi in nizkimi lučmi

Rooted ima naraven videz korena

Darkje temnejša barva

Light je svetlejša barva slike

Hot je bolj živa barva osnovne barve

ellen wille barvna karta ring Barvne karte

Monofilament lasulje so izdelane posebej za tiste z zmerno do hudo izgubo las.

– vendar jih lahko nositi vsak, ki želi in si lahko to kakovost privošči. Lasulje so lahke in mehkejše na otip.

Kaj je monofilament lasulja?. Monofilament se nanaša na vrsto materiala na katerega so lasje prišiti, zato je za tiste, ki imajo zelo občutljivo lasišče. To je transparenten material, udoben na dotik, lasje so ročno vezeni eden po eden zato je izraz – mono-filament, zaradi tega se lasje prosto oblikujejo in jih češete. Monofilament lasulja bo dihala, medtem ko jo nosite, ter preprečuje kopičenje toplote in vlage. Tkanina je naravne barve

Dodatne informacije

Odaberi boju HP

, , , , , , , , , ,

TOP