DA LI STE ZABORAVITE DETALJE?

Lasulja Hairpower Jade

217,40 

EAN: SKU: EW-HP-Jade Kategorije: , Oznake: ,

Opis

Lasulja Jade iz kolekcije Hairpower iz Ellen Wille je sveža, lepa lasulja s sproščenimi potezami. Osupljiva, ženstvena in neverjetno elegantna.

OP & CROWN območje te lasulje ima zaprto votlo, materialno sekcijo. To je bilo strokovno zasnovano tako, da omogoča prostornino na tem območju, da ostane z vami ves dan, brez padca. Točka TOP ima tudi majhen del krošnje MONOFILAMENT. HAIRLINE ima izjemno funkcijo LACE FRONT. To je že pre-cut, ki ustvarja nevidno lasišče, ki je nezaznavno.

Lasulja Jade je lepa, ženstvena lasulja z mehko celostno podobo, ki je laskava in neverjetno ženstvena. Lahko zagotovimo, da se boste počutili udobno ves dan, vsak dan.

Izdelava :Mono Crown

Lace front: Ja

Material :Modacrylic

Preberite članek :

izdelava_lasuljIzdelavi lasulj

Podrobnosti barve:
Mix je mešanica z visokimi in nizkimi lučmi
Rooted ima naraven videz korena
Darkje temnejša barva
Light je svetlejša barva slike
Hot je bolj živa barva osnovne barve

ellen wille barvna karta ring Barvne karte


Monofilament lasulje so izdelane posebej za tiste z zmerno do hudo izgubo las.

– vendar jih lahko nositi vsak, ki želi in si lahko to kakovost privošči. Lasulje so
lahke in mehkejše na otip.

Kaj je monofilament lasulja?. Monofilament se nanaša na vrsto materiala na katerega so lasje prišiti, zato je za tiste, ki imajo zelo občutljivo lasišče. To je transparenten material, udoben na dotik, lasje so ročno vezeni eden po eden zato je izraz – mono-filament, zaradi tega se lasje prosto oblikujejo in jih češete. Monofilament lasulja bo dihala, medtem ko jo nosite, ter preprečuje kopičenje toplote in vlage. Tkanina je naravne barve

Dodatne informacije

Odaberi boju HP

, , , , , , , ,

TOP