* FREE - besplatna dostava za narudžbe u EU iznad 250,00 eur 

Međunarodna isporuka EU i Srbija, Bosna i Hercegovina /

Pitanje? Pozovite Viber/WhatApp/Tel : +386 31654958, govorimo Hrvatski

Muška perika Hairformance Bradford 2.0

472,14 

Isporuka : 7 - 10 dana
SHARE

Opis proizvoda

Lasulja Bradford 2.0 HAIRforMANce je popolna lasulja, izdelana z monofilamentno kapico in čipkami spredaj, da bi zagotovila najbolj naraven videz. Ta sintetični lasje so najvišje kakovosti, ki simulirajo naravni in zdrav sijaj in jih ni mogoče ločiti vizualno od naravnih las. Oblikovanje je zelo preprosto, saj so lasje vgrajeni po naravni poti in jih lahko preprosto oblikujete s prsti.
Barve las
Barva se pokaže nekoliko drugače glede na lasna vlakna ali slog. Vsaka prikazana barvna fotografija ali fotografija se lahko razlikujeta od zaslona do zaslona, kot tudi barvne serije las, ki ga izberete. Ti vzorci so zasnovani tako, da vam omogočajo dobro predstavo o barvi, vendar se lahko razlikujejo od lasulje do lasulje.

Specifikacije

color-hfm

, , , , , , , , ,

MOJ RAČUN
Lista želja
Login
Stvorite račun


Please select all the ways you would like to hear from us

Vaši osobni podaci koristit će se za podršku vašem iskustvu na cijelom web mjestu, za upravljanje pristupom vašem računu i u druge svrhe opisane na mreži na stranici o privatnosti i sigurnosti pravilima privatnosti.

Oporavak lozinke

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Muška perika Hairformance Bradford 2.0

472,14 

Košarica 0

NEDAVNO POGLEDANO 0

Dodanu na listu želja! POGLEDAJ LISTU ŽELJA