DA LI STE ZABORAVITE DETALJE?

Pustna lasulja Mystic Cosplay AX-80098

42.649,98 

Opis

Kakovostna dolga lasulja Mystic Cosplay

– Visoka kakovost MASK Paradise

Maska Paradise – s svojo pisano paleto kostumov in lasulj.

Ste si vedno želeli, da je bi pili kri kot pokrita zombi, sijeli kot  junak ali celo bili zlonamerna mistično bitje? Naš  kostum kompleti ponujajo vse, kar potrebujete za vaš velik slog v  preobleki.

Maska Paradise ponuja široko paleto kostumov in lasulj za vsak  pustni karneval , noč čarovnic, božič ali kar tako Carnival-, Halloween ali pa samo preprosto  norim zabavam kar tako. t Potopite se v svet preoblekah polno pisanih in s podrobnimi  dodatki.

Imamo fancy kombinacije, vključno z obleke, lasulje, nakit in dodatkov, ki se ponujajo samostojno.   Z našimi kostumi vas želimo spodbuditi z našimi  kombinacijami z vašo  domišljijo! Sprožijo svoje ideje, da združujejo in improvizirati, se trudimo, da vam ponudimo sklope, ki ganljivim združiti na kakršen koli način, ki ga želite.

Vse kostum in lasulje so dobavljive  v  primerni embalaži z natisnjeno sliko izdelka.

Kdo  želite, da ste  v tem letu?

Velika izbira pustnih mask , lasulje in pokrival.
Oglejte si naše najnovejše pustne lasulje in poiščite ideje za pusta ali novo leto ali Noč čarovnic ali kar tako , za gledališče, domačo zabavo..
Le kdo se ne spomni znamenitega stavka “Imate kaj za pusta hrusta?”
Pustni čas tradicionalno traja od novega leta (oziroma od praznika svetih treh kraljev) do pepelnične srede, ko pokopljemo pusta.

TOP