* FREE - besplatna dostava za narudžbe u EU iznad 250,00 eur 

Međunarodna isporuka EU i Srbija, Bosna i Hercegovina /

Pitanje? Pozovite Viber/WhatApp/Tel : +386 31654958, govorimo Hrvatski

Lasni podaljški clip on Extensions 8 del.set razne barve VK-EX03-GGO

59,90 

Isporuka : 7 - 10 dana
SHARE

Opis proizvoda

Osem-delni SET Lasni podaljški clip on:  s polnimi glavami (sponke) za pritrditev. Celoten komplet je sestavljen iz: 4 pletenice, vsaka s sponko in širino 3,5 cm, 2 pletenice, vsaka s tremi sponkami in širino 15 cm, 1 pletenica s 3 sponkami in širino 18 cm, 1 pletenica s 3 sponkami in širina 23 cm Prameni imajo dolžino 40 cm, tehtajo približno 130 gramov v kompletu. Barvna koda: 4. Dolžina: približno 40 cm.
S tem osem delnim setom za vpenjanje iz sintetičnih lasnih vlaken lahko dramatično razširite svoje lase po celotnem obodu glave – sploh v nobenem trenutku in brez obiska frizerja.

Navodila za pritrditev lasnega podaljška clip on:

1. Na zadnji strani glave, približno 5 cm nad vratom, položite vodoravni del in zgornji del las pritrdite s sponko. Spodnji del lahko navijete vzdolž krošnje in ga poškropite z lakom za lase.

2. Vzemite eno od dveh 15 cm širokih pletenic in pripravite sponke za pritrditev tako, da jih upognete, tako da “štrlijo” iz traku.

3. Pletenico položite na lastne lase neposredno pod ločitev. Srednji posnetek zavijte v lastne lase in zaprite sponko, tako da ga potisnete nazaj v pas. Enako storite z zunanjimi sponkami. Če vam je to tako lažje, lahko seveda začnete tudi z ene od strani.

4. Priloženo pletenico prekrijte z lasmi od zgoraj; odstranite zaponko, s katero so se držali.

5. Zdaj namestite še en prerez približno 3 cm nad že pritrjeno pletenico in tukaj naredite enako z drugo 15 cm široko pletenico.

6. Ponovite te korake približno 2 cm do 3 cm nad zadnjo pritrjeno pletenico, najprej 18 cm široko in nazadnje z najširšo pletenico (23 cm, 4 sponke).

7. Podobno pritrdite ozke pletenice na levi in ​​desni strani ter na predel templja, da uokvirite obraz.

8. Lase previdno počešite po celotni površini, tako da pričesko oblikujete.

Specifikacije

Odaberi boju VK-PER

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

MOJ RAČUN
Lista želja
Prijava
Stvorite račun


Vaši osobni podaci koristit će se za podršku vašem iskustvu na cijelom web mjestu, za upravljanje pristupom vašem računu i u druge svrhe opisane na mreži na stranici o privatnosti i sigurnosti pravilima privatnosti.

Oporavak lozinke

Izgubili ste lozinku? Molimo unesite vaše korisničko ime ili email adresu. Primit ćete putem poruke e-pošte poveznicu za izradu nove lozinke.


Lasni podaljški clip on Extensions 8 del.set razne barve VK-EX03-GGO

59,90 

Košarica 0

NEDAVNO POGLEDANO 0

Dodanu na listu želja! POGLEDAJ LISTU ŽELJA