DA LI STE ZABORAVITE DETALJE?

Lasna podaljšek en clip on valovit Thermofibre 2 kom pak. VK-YZF-P1C25

19,91 

Barvni valoviti lasni podaljški cli-on za poročne frizure. Pakiranje :  2 kom

Obriši

Opis

KOMADNI LASNI PODALJŠEK CLIP ON V RRAZNIH BARVAH. Pravi videz sintetičnih las z 1 CLIP on  (klik-glavniki) za pritrditev. Valovit  lasni podaljškek je dolga 63cm.
Enostavna spojnica iz visokokakovostnih sintetičnih vlaken – ta ozka varianta s širino le 4 cm in majhno sponko je idealna za dodajanje privlačnih poudarkov vašim naravnim lasem za poročne frizure, maturantske frizure.

Clip-in so najhitrejši in najpreprostejši način podaljšanja las – lahko si postavite pramene v nekaj trenutkih doma, tudi brez frizerja, varno v laseh (in znova odstranite). Ti  prameni  so Thermofiber

Preprost podaljšek z vpenjali iz visokokakovostnih sintetičnih vlaken – ta ozka varianta s širino le 4 cm in majhno sponko je idealna za nastavitev privlačnih poudarkov na vaših naravnih laseh. Klipi so najhitrejši in najpreprostejši način za podaljšanje las – pramene lahko varno v nekaj trenutkih nataknete (in odstranite) doma, tudi brez frizerja. Ti prameni so termofiber z rahlo barvno variacijo v primerjavi z običajnimi kakovostnimi sintetičnimi vlakni, kot sta Kanekalon in Toyokalon.

Pakiranje :   2 kom po  1 kom clipa.

Dodatne informacije

Odaberi boju VK-PER

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

TOP