* FREE - besplatna dostava za narudžbe u EU iznad 250,00 eur 

Međunarodna isporuka EU i Srbija, Bosna i Hercegovina /

Pitanje? Pozovite Viber/WhatApp/Tel : +386 31654958, govorimo Hrvatski

Lasna podaljšek en clip on valovit Thermofibre 2 kom pak. VK-YZF-P1C25

19,91 

Isporuka : 7 - 10 dana
SHARE

Opis proizvoda

KOMADNI LASNI PODALJŠEK CLIP ON V RRAZNIH BARVAH. Pravi videz sintetičnih las z 1 CLIP on  (klik-glavniki) za pritrditev. Valovit  lasni podaljškek je dolga 63cm.
Enostavna spojnica iz visokokakovostnih sintetičnih vlaken – ta ozka varianta s širino le 4 cm in majhno sponko je idealna za dodajanje privlačnih poudarkov vašim naravnim lasem za poročne frizure, maturantske frizure.

Clip-in so najhitrejši in najpreprostejši način podaljšanja las – lahko si postavite pramene v nekaj trenutkih doma, tudi brez frizerja, varno v laseh (in znova odstranite). Ti  prameni  so Thermofiber

Preprost podaljšek z vpenjali iz visokokakovostnih sintetičnih vlaken – ta ozka varianta s širino le 4 cm in majhno sponko je idealna za nastavitev privlačnih poudarkov na vaših naravnih laseh. Klipi so najhitrejši in najpreprostejši način za podaljšanje las – pramene lahko varno v nekaj trenutkih nataknete (in odstranite) doma, tudi brez frizerja. Ti prameni so termofiber z rahlo barvno variacijo v primerjavi z običajnimi kakovostnimi sintetičnimi vlakni, kot sta Kanekalon in Toyokalon.

Pakiranje :   2 kom po  1 kom clipa.

Specifikacije

Odaberi boju VK-PER

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

MOJ RAČUN
Lista želja
Prijava
Stvorite račun


Vaši osobni podaci koristit će se za podršku vašem iskustvu na cijelom web mjestu, za upravljanje pristupom vašem računu i u druge svrhe opisane na mreži na stranici o privatnosti i sigurnosti pravilima privatnosti.

Oporavak lozinke

Izgubili ste lozinku? Molimo unesite vaše korisničko ime ili email adresu. Primit ćete putem poruke e-pošte poveznicu za izradu nove lozinke.


Lasna podaljšek en clip on valovit Thermofibre 2 kom pak. VK-YZF-P1C25

19,91 

Košarica 0

NEDAVNO POGLEDANO 0

Dodanu na listu želja! POGLEDAJ LISTU ŽELJA