DA LI STE ZABORAVITE DETALJE?

YESforLOV – Bewitching Masažna sveča

29,90 

Igraj se z ognjem. Preko prepovedanih obzidij nalijte bogato olje. Vzemite svoje telo obleganje. (Oba boste predali.)

SKU: EP-E26494 Kategorija: Oznaka:

Opis

Igraj se z ognjem. Preko prepovedanih obzidij nalijte bogato olje. Vzemite svoje telo obleganje. (Oba boste predali.)

Živi plamen. Sveča, ki vas bo očarala in navdušila. 100% rastlinska osnova, obogatena z naravnimi olji, ki so znana po svojih regenerativnih in mehčalnih lastnostih. Posebej zasnovan za taljenje in za stopanje, ko se vroče, bogato olje z očarljivim parfumom belega čaja, cvetja Bali in šume thanaka masira v vašo nestrpno pričakano kožo.

120 g (20 do 25 masaž)

Vaš užitek, dan za dnem: Čarobna masažna sveča z YESforLOV je bila posebej razvita tako, da bo olje, ko se topi, toplo, vendar ne preveč vroče. Svojo rastlinsko bazo smo obogatili z naravnimi sojinimi, kokosovimi in sezamovimi olji, ki so znane po svojih regeneracijskih in mehčalnih lastnostih. In da bi bilo še bolj vznemirljivo, smo dodali naš očarljiv vonj belega čaja, cvetja na Baliju in šume thanaka.

Prižgi svečo. Počakajte deset minut, dokler se vosek ne stopi v bogato olje, nato pa ga raznesite. Če vam je temperatura prijetna, počasi nalijte olje v roke ali neposredno nad svojega partnerja. Za čarobno, sproščujočo, seksi masažo.

Sveče YESforLOV lahko uporabite tudi kot hišno dišavo. Osvetlite ga in ga pustite, da zapolni prostor s svojo očarljivo dišavo.

Dodatne informacije

EAN

TOP