DA LI STE ZABORAVITE DETALJE?

Shunga – masažno olje Passion

23,12 

Uživajte v užitkih čutne, erotične masaže z uporabo Shunga ekskluzivne mešanice hladno stiskanega olja iz mandljevega olja, olja iz grozdja, sezamovega olja, avokadovega olja, vitamina E, olja eteričnega olja, ekstrakti ylang-ylang in yohimbe, in odvisno od dišave, izvlečki eteričnega olja iz sivke, cvetov vrtnic, cvetov breskev, cvetov jabolk, cvetov pomaranče in vanilije. Ta olja so skrbno izbrana zaradi spodbudnih in energizirajočih lastnosti. Gladi se gladko in enostavno preko vaše kože. Brez mastnih občutkov! Poleg tega bo eksotična dišava prinesla vaše čute do vrhunskega užitka.

SKU: EP-E22946 Kategorija: Oznake: , ,

Opis

Uživajte užitke dajanjem ali prejemanjem s čutnimi olji za erotično masažo z ekskluzivno mešanico Shunga. Sestavljeno je iz hladno stiskanega olje iz mandljev, olje grozdnih semen,olja sezamovih semen, avokadovo olja, vitamin E, eteričnega sončničnega olja, izvlečki ylang-ylang in Yohimbe glede na vonj, eterično olje, izvlečki iz sivke, vrtnice cvetovi, cvetovi breskev, jabolko cvetovi, cvetovi pomaranče in vanilije.

Ta olja so bili skrbno izbrani za njihovo spodbujanje. So gladka, ;ne puščajo mastnih madežev! Dodatno dodane eksotične dišave, da bi vzbodbudili vaše čute in vam nudili ugodnje .

Količina: .250 ml
;

Dodatne informacije

EAN

TOP