DA LI STE ZABORAVITE DETALJE?

INSPIRE – VIBRATING BREAST MASSAGER ZA PRSA

129,00 

EAN: N/A SKU: ER-E28284 Kategorije: , Oznake: ,

Opis

Ergonomsko ukrivljen Inspire Vibrating Remote Breast Massager je edinstven, intimen stimulator, ki pomaga povečati kroženje in pretok krvi v prsnem predelu. Nežna in prijetna vibracijska masaža lajša bolečino in občutljivost dojke.

Diskreten in kompakten Inspire vibriran daljinski prsni massager je narejen iz pastelnega roza, super svilnato gladkega premičnega silikona in oblikovan tako, da se udobno prilega vašemu modrju. Eleganten, konturiran maser ima deset funkcij vibracij, pulsacije in stopnjevanja plus pet neodvisnih hitrosti in se upravlja preko ABS-kompaktnega zrcalnega daljinskega upravljalnika.

V celoti nadzirajte vibracije in občutke vibracij ali dovolite, da vaš partner spodbudi in poveča užitek. Vodotesno masažo ima 16,5-palčno daljinsko območje in se lahko uporablja tudi brez daljinskega upravljalnika. Za polnjenje masažnega aparata priključite polnilni kabel v vrata USB.

– Vodoodpornost: splash splash lahko celo vzamete to lepo napravo v kopeli. Popolnoma, varno potopno.
– Čas polnjenja: 180 minut
– Maksimalni čas delovanja: 120 minut
– Materiali: Silikon
– Funkcije: 5 hitrosti omogočajo najboljše v zadovoljenem užitku. Z veseljem boste vznemirjali zabavo. 10 vznemirljivih funkcij so zasnovane za končni čutni užitek in vrhunec nagrad. Dvojni motorji pomenijo fantastičen užitek, je vse tvoje. Uživajte v čutni izkušnji sami ali s partnerjem.
– Informacije o bateriji: ta izdelek vključuje možnosti polnjenja USB.

TOP