* FREE - besplatna dostava za narudžbe u EU iznad 250,00 eur 

Međunarodna isporuka EU i Srbija, Bosna i Hercegovina /

Pitanje? Pozovite Viber/WhatApp/Tel : +386 31654958, govorimo Hrvatski

Swede – Flower Power Masažno ulje Vitalizing

18,24 

Check Na zalihi

Isporuka : 7 - 10 dana

Opis proizvoda

Doživite polno moč matere narave s to novo linijo aroma terapije iz Švedske. Flower Power olje za masažo je popolno ravnovesje med gladkim, dolgotrajnim mazanjem in nežnim trenjem, ki varčuje mišice. Rezultat je počasna, čutna in sproščujoča masaža.

Razkošna masažna podlaga je profesionalna formula, ki vključuje nekaj ekskluzivnih rastlinskih olj, kot so jooba, oreški makadamije in olje iz konoplje. Pure Silicone zagotavlja dolgotrajno mazanje in občutek svilnate kože. Druge sestavine, kot sta Aloe Vera in Vitamin E, izboljšujeta sposobnost negovanja kože.

Masažno bazo nato obogatimo z mešanico eteričnih olj Pure, mnogi izmed njih z znanimi afrodiziakimi učinki in drugimi, ki izvajajo različne pozitivne vplive na človeško telo in dušo.

Formula je tudi bolj viskozna kot običajna masažna olja, zaradi česar je lažje ravnati in spodbujati počasnejšo masažo z manj potrebe po mišični sili.

S svojim elegantnim, seksi in pustolovskim umetniškim delom bodo ti izdelki navdušili vaše stranke!

150 ml

Specifikacije

EAN

MOJ RAČUN
Lista želja
Login
Stvorite račun

Vaši osobni podaci koristit će se za podršku vašem iskustvu na cijelom web mjestu, za upravljanje pristupom vašem računu i u druge svrhe opisane na mreži na stranici o privatnosti i sigurnosti pravilima privatnosti.

Oporavak lozinke

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Swede - Flower Power Masažno ulje Vitalizing

18,24 

Check Na zalihi

Košarica 0

NEDAVNO POGLEDANO 0

Dodanu na listu želja! POGLEDAJ LISTU ŽELJA