* FREE - besplatna dostava za narudžbe u EU iznad 250,00 eur 

Međunarodna isporuka EU i Srbija, Bosna i Hercegovina /

Pitanje? Pozovite Viber/WhatApp/Tel : +386 31654958, govorimo Hrvatski

YESforLOV – Bewitching Masažna sveča

36,48 

Na zalihi

Isporuka : 7 - 10 dana
SKU: EP-E26494 Kategorije: , Oznaka:
SHARE

Opis proizvoda

Igraj se z ognjem. Preko prepovedanih obzidij nalijte bogato olje. Vzemite svoje telo obleganje. (Oba boste predali.)

Živi plamen. Sveča, ki vas bo očarala in navdušila. 100% rastlinska osnova, obogatena z naravnimi olji, ki so znana po svojih regenerativnih in mehčalnih lastnostih. Posebej zasnovan za taljenje in za stopanje, ko se vroče, bogato olje z očarljivim parfumom belega čaja, cvetja Bali in šume thanaka masira v vašo nestrpno pričakano kožo.

120 g (20 do 25 masaž)

Vaš užitek, dan za dnem: Čarobna masažna sveča z YESforLOV je bila posebej razvita tako, da bo olje, ko se topi, toplo, vendar ne preveč vroče. Svojo rastlinsko bazo smo obogatili z naravnimi sojinimi, kokosovimi in sezamovimi olji, ki so znane po svojih regeneracijskih in mehčalnih lastnostih. In da bi bilo še bolj vznemirljivo, smo dodali naš očarljiv vonj belega čaja, cvetja na Baliju in šume thanaka.

Prižgi svečo. Počakajte deset minut, dokler se vosek ne stopi v bogato olje, nato pa ga raznesite. Če vam je temperatura prijetna, počasi nalijte olje v roke ali neposredno nad svojega partnerja. Za čarobno, sproščujočo, seksi masažo.

Sveče YESforLOV lahko uporabite tudi kot hišno dišavo. Osvetlite ga in ga pustite, da zapolni prostor s svojo očarljivo dišavo.

Specifikacije

EAN

MOJ RAČUN
Lista želja
Prijava
Stvorite račun


Odaberite sve načine na koje želite čuti od nas

Vaši osobni podaci koristit će se za podršku vašem iskustvu na cijelom web mjestu, za upravljanje pristupom vašem računu i u druge svrhe opisane na mreži na stranici o privatnosti i sigurnosti pravilima privatnosti.

Oporavak lozinke

Izgubili ste lozinku? Molimo unesite vaše korisničko ime ili email adresu. Primit ćete putem poruke e-pošte poveznicu za izradu nove lozinke.


YESforLOV - Bewitching Masažna sveča

36,48 

Na zalihi

Košarica 0

NEDAVNO POGLEDANO 0

Dodanu na listu želja! POGLEDAJ LISTU ŽELJA