DA LI STE ZABORAVITE DETALJE?

Ladyshape Brazilian HEART srce za nego sramnega območja

18,24 

Presenetite sebe ali svojega partnerja z najnovejšim orodjem Ladyshape®. Bikini orodje Ladyshape Heart je edinstveno in zabavno. Uporabite to priročno orodje za enostavno in hitro britje vaših sramnih dlak v popolno obliko srca. Enostavno se samo obrijte okoli orodja za zabaven in čist rezultat. Odličen za posebne trenutke ali kot darilo!

SKU: EP-E23714 Kategorija: Oznaka:

Opis

Ladyshape Brazilian – Ladyshape sinonim za žensko dobro počutje: “Lady v formi”.
Za popolno frizuro. ;Zaradi nedrsečega materiala lahko natančno z ;brazilskim strip obrijemo intimni del.
Ladyshape je ;izdelan posebej za žensko sramno območje.
Material: PP, TPE, ftalati v skladu z Uredbo EU 1907/2006/ES.
 Paleta izdelkov za nego sramno območje. Ladyshape želi narediti, da se moderne ženske počutijo bolj razvajati, da so bolj samozavestne in bolj privlačne. Počutite se kot dama.
Izdelki so izdelani posebej za zunanjo lepoto in skrbi na sramnih območju. Negovano ;sramnno območje pomaga, da se ženske počutijo privlačne in samozavestno. In to je točno tisto, kar namerava Ladyshape doseči s svojimi izdelki.
Tržna raziskava je pokazala, da mnoge ženske pripisujejo precejšnjo vrednost videz njihovega sramnih območju. 82% žensk, na Nizozemskem redno odstranjevanje dlačic svoje sramne območje
Uporaba: Intimate shape ;je najbolje uporabljati pod tušem. Topla voda naredi dlake mehkejše, s čimer bi dodatno olajšalo postopek britja. Prav tako je bolje za vašo kožo na mokro britje, saj preprečuje draženje kože.Za popolnoma gladko površino, uporabite peno za britje in blažilno krema po britju.
Mnenja strank
Super enostavno orodje za britje.
Super, premica vsakič in narejeno v nekaj minutah, prej je bilo to vedno katastrofa.
Govorim iz izkušenj. ” “Deluje odlično, super izum!” “Briljanten izum!”
Priročno, hitro in naravnost. Ne bi moglo biti bolje.
;

Dodatne informacije

EAN

TOP