DA LI STE ZABORAVITE DETALJE?

Božičkov pomočnik vilin Božični Elf velur

81,74 

Opis

Božičkov pomočnik vilin Božični Elf

Priložena je bluza, hlače, klobuk, pas
Bluza z Velcro na zadnji strani, elastični trak, prišit na pasu, kovinski zvonec, privit v pokrovček, materialni trak, pritrjen s sponko iz materiala.

Kdo je rekel, da je vilin – Božičev pomočnik – lahko največ en meter in pol? Skočite v obleko za odrasle elfe in dokažite vsem , da ste prav tako odlični pri delu v tovarni igrač! In kdo ve, morda boste celo napredovali v položaj vrhunskega managerja?

Če se sprašujete, kaj obleči za naslednjo zabavo s prijatelji, je kostum elfov tako dobra izbira kot očitna. Ko si vsi želijo biti super junaki ali vsaj sveti božički, presenetite vse z izjemnim kostumom. BOŽIČNI ELFA kostum je predlog, ki bo všeč vsem moškim z dobrim smislom za humor. Se radi šalite sami? Oblecite si svoj elf kostum in se zabavajte!

Predstavljeni elf kostum je sestavljen iz jopice, hlač, pasu in kape iz kakovostnih materialov, zaradi česar so videti dobro in udobno za nošenje. Da bi jo lažje oblekli, ima na spodnjem delu jopico zadrgo z velkro, v pasu pa je prišit elastični trak. Tkanina iz tkanine je pritrjena s pomočjo zaponke materiala, klobuk pa je okronan s kovinskim zvoncem. Zahvaljujoč temu je komplet popoln in je primeren tako za ljubiteljske kot za popolnoma profesionalne aplikacije.

Kadar koli želite nastopati, bo elf kostum  vaš najboljši spremljevalec. Pri prihajajočih božičnih zabavah in vseh božičnih drevesnih zabavah, na božični večer v službi ali šoli, za predstave v gledališčih ali predstave na javnih mestih – kjer koli se bo pojavil Božiček, lahko vilini pomagajo pri tem.

Ali morda – ne glede na prihajajoče praznike – želite presenetiti svoje prijatelje z nenavadnim kostumom za tematsko zabavo, tudi v fantazijskem vzdušju? Kostum elfov je hit! Nikjer ni rečeno, da lahko vilini – ali vilini – služijo samo svetniku, ki daje darila. Ne manjka jih veliko drugih fantastičnih resničnosti … zato jih tudi ne zamudite!

dimenzije
Širina ramen približno 55 cm
Širina pazduhe približno 60cm
Dolžina rokavov približno 60 cm (od znotraj)
Dolžina noge približno 82 cm (od znotraj)
Hlače širine približno 55cm
Skupna dolžina bluze je približno 60cm
Hlače skupne dolžine približno 118 cm
Dolžina pasu približno 140cm
Višina pokrovčka približno 45cm
Obseg pokrovčka približno 58cm

Brand

Partybiz

Dodatne informacije

Veličina

TOP