* FREE - besplatna dostava za narudžbe u EU iznad 250,00 eur 

Međunarodna isporuka EU i Srbija, Bosna i Hercegovina /

Pitanje? Pozovite Viber/WhatApp/Tel : +386 31654958, govorimo Hrvatski

Sigurnost i privatnost

Zaštita osobnih podataka i privatnost
Prodavatelj se obvezuje trajno zaštititi sve osobne podatke korisnika u skladu s PDO-1.

Sve podatke dobivene prilikom narudžbe koristit ćemo isključivo za potrebe vlastite internetske trgovine i provođenja promotivnih aktivnosti web stranice i neće se dijeliti, prodavati ili koristiti u druge svrhe i s trećim stranama.

Internetska trgovina wigs.si pruža sva potrebna tehnološka i organizacijska rješenja za potpunu sigurnost kupnje.

Također jamčimo sigurnost naše kupnje u skladu sa svim važećim zakonskim obvezama i preporukama Slovenske i Međunarodne zajednice potrošača.

Obavezujemo se da će svi osobni podaci dobiveni putem web stranice www.lasulje.si ostati u potpunosti u vlasništvu Portia, Denis Šift s.p. (operator web stranice www.lasulje.si) i služit će isključivo u svrhu izvršenja i isporuke narudžbe, osim ako korisnik web stranice izričito ne pristane na bilo koji drugi oblik korištenja pruženih podataka. Svi pruženi osobni podaci bit će bezuvjetno tretirani u skladu s važećim Zakonom o zaštiti osobnih podataka.

Prodavatelj, na neodređeno vrijeme, čuva sljedeće podatke: ime i prezime, adresu e-pošte, kontakt telefon, primarnu adresu i adrese za dostavu, zemlju prebivališta, vrijeme i datum registracije.

Prodavatelj koristi navedene osobne podatke isključivo u svrhu ispunjavanja narudžbe (slanje informativnog materijala, ponuda, računa) i druge potrebne komunikacije s članom.

Ni u kojem slučaju se podaci korisnika neće predati neovlaštenim osobama.

Za goste web stranice osobni se podaci čuvaju samo za vrijeme do izvršenja narudžbe, sljedeći podaci o gostu: ime, adresa e-pošte, kontakt telefon, glavna adresa i adrese za dostavu, država prebivališta, vrijeme i datum registracije. Nakon dovršavanja narudžbe zadržavaju se samo podaci koji se odnose na svaku narudžbu, a kojima se može pristupiti samo poznavanjem broja računa i broja naloga.

Korisnik je odgovoran i za zaštitu osobnih podataka osiguravanjem sigurnosti svoje adrese e-pošte, korisničkog imena i lozinke, kao i odgovarajuće softverske (antivirusne) zaštite svog računala.

KOMUNIKACIJA

Prodavatelj će kontaktirati Korisnika putem komunikacije na daljinu samo ako se korisnik izričito ne usprotivi, a u skladu s odredbama ZEKom-1.Prodateljeve e-poruke sadrže sljedeće komponente:

– bit će jasno i nedvosmisleno označene kao reklamne poruke,
– pošiljatelj prodavatelja će biti jasno vidljiv,
– razne kampanje, promocije i druge marketinške tehnike bit će označene kao takve i uvjeti sudjelovanja bit će jasno definirani,
– Jednostavno će se odjaviti pretplata na primanje promotivnih poruka

Sigurnost i privatnost
Izrazi koji se koriste u Pravilima o privatnosti imaju sljedeće značenje:
Kontrolor osobnih podataka: znači tvrtka Portia, Denis Šift s.p .., koja nalaže svrhe i načine obrade vaših osobnih podataka (u daljnjem tekstu kontrolor).

Ugovoreni obrađivač podataka je pravna ili fizička osoba koju kontrolor povjeri za određene zadatke na polju obrade vaših osobnih podataka.

Pravila o privatnosti interni su akt o zaštiti osobnih podataka upravljača ili ugovornog obrađivača osobnih podataka.

Osobni pristanak pojedinca je dobrovoljno očitovanje volje pojedinca da se njegovi osobni podaci mogu obrađivati ​​za određenu svrhu i dati na temelju podataka koje mu je trebao pružiti kontrolor prema ZOP-1; Osobni pristanak pojedinca može biti pismeni, usmeni ili drugi odgovarajući pristanak pojedinca.

Upravitelj baze podataka je Portia, Denis Šift s.p. Prvomajska ulica 9 2310 Slov.Bistrica, dš. SI23218436. , Vaši se osobni podaci obrađuju u skladu s važećim Pravilima o privatnosti. Svrha obrade osobnih podataka, razdoblja zadržavanja podataka i ostale relevantne informacije u vezi s obradom osobnih podataka mogu se pročitati u nastavku.

Tko je ovlaštena osoba za zaštitu osobnih podataka?
Za pitanja vezana uz ovu Politiku privatnosti obratite se službeniku za zaštitu podataka. U organizaciji koju smo zvali idi kao ovlaštena osoba za zaštitu osobnih podataka.

Irena Plohl, Tel: 031654958 e-mail: irenap@portia-shop.com.

Prikupljamo informacije o vama tijekom postupka naplate na našoj trgovini.

Što prikupljamo i pohranjujemo

Dok pregledavate našu web stranicu, pratit ćemo sljedeće:

 • Proizvodi koje ste pogledali: koristit ćemo ovo da bi, na primjer, prikazali proizvode koje ste nedavno pogledali.
 • Lokacija, IP adresa i vrsta preglednika: koristit ćemo to za svrhe kao što su procjena poreza i dostave
 • Adresa za dostavu: zatražit ćemo od vas da unesete ovo kako bismo, primjerice, mogli procijeniti cijenu/opciju dostave prije slanja narudžbe i/ili poslati vam narudžbu!

Također ćemo koristiti kolačiće kako bismo pratili sadržaj košarice dok pregledavate našu web stranicu

Kada kupujete od nas, od vas ćemo tražiti da dajete podatke, uključujući vaše ime, adresu za naplatu, adresu za dostavu, adresu e-pošte, telefonski broj, podatke o plaćanju i opcionalne podatke o računu kao što su korisničko ime i zaporka. Koristit ćemo te podatke za svrhe, kao što su:

 • Slanje informacija o vašem računu i narudžbi
 • Odgovorite na zahtjeve, uključujući povrate i prigovore
 • Obrada plaćanja i sprječavanje prijevare
 • Postavite korisnički račun za našu trgovinu
 • Pridržavajte se svih zakonskih obveza koje imate, poput izračuna poreza
 • Poboljšajte ponudu vaše trgovine
 • Slanje marketinških poruka, ako ih odlučite primati

Ako izradite račun, pohranit ćemo vaše ime, adresu, email adresu i telefonski broj, koji će se upotrijebiti za popunjavanje polja naplate prilikom buduće narudžbe.

Obično pohranjujemo informacije o vama dok god trebamo vaše podatke u svrhe za koje ih prikupljamo i upotrebljavamo, a nismo više zakonski obvezni da ih čuvamo. Na primjer, podatke o narudžbi čuvamo 10 godina za porezne i računovodstvene svrhe. To uključuje vaše ime, adresu e-pošte i adrese za naplatu i dostavu.

Također ćemo pohraniti komentare ili recenzije, ako ih odlučite ostaviti.

Tko iz našeg tima ima pristup

Članovi našeg tima imaju pristup informacijama koje nam dajete. Na primjer, administratori i upravitelji dućana mogu pristupiti:

 • Informacije o narudžbi poput onoga što je kupljeno, kada je kupljeno, gdje treba poslati, i
 • Informacije o klijentima kao što su: vaše ime, adresa e-pošte i informacije o naplati i dostavi.

Članovi našeg tima imaju pristup ovim informacijama kako bi ispunili narudžbe, obradili povrate i pružali korisničku podršku.

Što dijelimo s drugima

Dijelimo informacije s trećim stranama koje nam pomažu pružati narudžbe i pohranjivati usluge; na primjer —

Izvor: MailChimp for WooCommerce

Tijekom kupovine na našem poslužitelju čuvamo evidenciju vaše e-pošte i sadržaja košarice do 30 dana. Ova se evidencija čuva radi ponovnog popunjavanja sadržaja vaše košarice ako prebacite uređaj ili se trebate vratiti drugi dan. Pročitajte našu politiku privatnosti here.

Plaćanja

Prihvaćamo plaćanja putem PayPala. Prilikom obrade uplata, neki će podaci biti proslijeđeni PayPalu, uključujući informacije potrebne za obradu ili podršku plaćanja, kao što su ukupni iznos kupnje i podaci o naplati.

Više pojedinosti potražite u Pravilima o privatnosti usluge PayPal .

————————————————– ————————————————– ————————————————-

Sve informacije dobivene u trenutku narudžbe koristit će se isključivo u svrhu vlastite internetske trgovine i obavljanja promotivnih aktivnosti Društva te se neće dijeliti, prodavati ili koristiti u druge svrhe i s trećim stranama.

Internetska trgovina  nudi sva potrebna tehnološka i organizacijska rješenja za potpunu sigurnost kupnje.

Također jamčimo sigurnost naše kupnje u skladu sa svim važećim zakonskim obvezama i preporukama .

MOJ RAČUN
Lista želja
Prijava
Stvorite račun


Vaši osobni podaci koristit će se za podršku vašem iskustvu na cijelom web mjestu, za upravljanje pristupom vašem računu i u druge svrhe opisane na mreži na stranici o privatnosti i sigurnosti pravilima privatnosti.

Oporavak lozinke

Izgubili ste lozinku? Molimo unesite vaše korisničko ime ili email adresu. Primit ćete putem poruke e-pošte poveznicu za izradu nove lozinke.


Košarica 0

NEDAVNO POGLEDANO 0