* FREE - besplatna dostava za narudžbe u EU iznad 250,00 eur 

Međunarodna isporuka EU i Srbija, Bosna i Hercegovina /

Pitanje? Pozovite Viber/WhatApp/Tel : +386 31654958, govorimo Hrvatski

BLOG o perikama
Posted in

Raquel welch lasulje luksuz, čar in eleganca.

Raquel Welch URBAN STYLES -Hollywoodska legenda in ikona lepote že več kot desetletje vodita eno najbolj znanih blagovnih znamk v lasulja, lasnicah in podaljških las. Vedno en korak naprej, je Raquel Welch znan po odličnih inovacijah pri barvanju las, konstrukciji in splošni obrabi. Uživajte v čudovito raznolikosti stilov in barv, ko kupujete eno od najbolj priljubljenih blagovnih znamk podjetja  WWW.LASULJE.SI
Ellen Wille – Zgodba o uspehu se je začela v Frankfurtu leta 1967. Po ustanovitvi podjetja na področju proizvodnje in distribucije edinstvenih, visoko kakovostnih in modnih lasulje . Ob upoštevanju nenehnega razvoja 1990 so ustvaril kolekcijo lasulje Raquel Welch, zaradi svoje visoke kakovosti, edinstvenih, novih rešitev in fantastičnih stvaritev, dosegli tudi velik uspeh. Od takrat so se pojavil izdelki kolekcij lasulja posebej za moške HairMania, ekskluzivni HairSociety, POWER Pieces lasni vložki, turbani in Latifa, ogrinjala in drugi dodatki za nego las.

Raquels finest
Luksuz, čar in eleganca. V tej zbirki prvovrstna kakovost ustreza slogu in sodobnim trendom urbanega življenja. Bodite navdihnjeni na trendnih kosih, privlačnih barvnih odtenkih in visokem razredu izdelave vrhunskih lasulje ellen wille. Sledite nam takoj v svet Raquel Welch in se udeležite našega prvovrstnega potovanja z razburljivimi slogami živahnih mest. Naj bo to čudovito zbirko Raquel Welch vaša prva izbira!

Pridružite se razgovoru

MOJ RAČUN
Lista želja
Lista želja
Prijava
Stvorite račun

Odaberite sve načine na koje želite čuti od nas

Vaši osobni podaci koristit će se za podršku vašem iskustvu na cijelom web mjestu, za upravljanje pristupom vašem računu i u druge svrhe opisane na mreži na stranici o privatnosti i sigurnosti pravilima privatnosti.

Oporavak lozinke

Izgubili ste lozinku? Molimo unesite vaše korisničko ime ili email adresu. Primit ćete putem poruke e-pošte poveznicu za izradu nove lozinke.

TOP
Možda vam sviđa
Košarica 0
NEDAVNO POGLEDANO 0