* FREE - besplatna dostava za narudžbe u EU iznad 250,00 eur 

Međunarodna isporuka EU i Srbija, Bosna i Hercegovina /

Pitanje? Pozovite Viber/WhatApp/Tel : +386 31654958, govorimo Hrvatski

Ekstenzije za kos

Proširenja za kosu: Prava kosa ili sintetički materijali

Kosa je ženama vrlo važna i mnogo puta predstavlja njezino prepoznavanje i pouzdanje. S nastavcima za kosu svaka žena može postati zavodljivo dugačka u samo nekoliko sati. Umeci za kosu postali su modni trend koji prihvaćaju sve zadovoljniji korisnici. Frizeri naporno rade kako bi pružili uslugu proširenja kose, a davatelji ukosnica pružaju nastavke za sve tipove i tipove kose.

Ekstenzije kose – zašto ih koristimo?

Svaka žena ima svoje razloge za proširenje kose, pa postoji nekoliko različitih stilova i stilova. Neki se odlučuju za CLIP ON nastavke za kosu koji mogu sami umetnuti i ukloniti kako bi učinili dugotrajnim jednu noć. Takva se proširenja često koriste za važne događaje poput proslave, rođendanske proslave, dočeka Nove godine, vjenčanja itd.

lasni podaljški clip on  svecane_frizure

Tehnike produženja kose

Za proširenja kose važno je da pružaju prirodnu frizuru. Svaki korisnik proširenja želi vidjeti kako ih ne koristi. Zbog toga su nam na raspolaganju različita proširenja i različita tehnika produljenja kose. Koju vrstu nastavka za kosu odaberemo ovisi o našim preferencijama i karakteristikama naše prirodne kose. Moramo biti oprezni i koja proširenja kupujemo i gdje. Internetska trgovina Lasulje.si pruža vam visokokvalitetna nastavka za kosu po pristupačnim cijenama i brzim rokovima isporuke. Uz naša proširenja sjajit ćete u svakoj prilici. Izgledat ćete prirodno i savršeno!

Materijali za umjetno periku.

Znamo da su nastavci za kosu napravljeni od prirodne kose ili sintetičkih materijala. Iako se prirodna ekstenzija kose obrađuje, oni su u osnovi napravljeni od prave ljudske kose. Sintetički nastavci izrađeni su od plastike, ali njihov je izgled potpuno prirodan. Naravno, cijena prirodnih ekstenzija za kosu je puno veća od cijena sintetičkih materijala. Razlika između tih vrsta ekstenzija je u načinu na koji se mogu rukovati, jer se nastavci za kosu od sintetskih materijala ne mogu obojati, a mogu se oblikovati (ispraviti i uviti) samo u posebnim uvjetima.

MOJ RAČUN
Lista želja
Prijava
Stvorite račun


Vaši osobni podaci koristit će se za podršku vašem iskustvu na cijelom web mjestu, za upravljanje pristupom vašem računu i u druge svrhe opisane na mreži na stranici o privatnosti i sigurnosti pravilima privatnosti.

Oporavak lozinke

Izgubili ste lozinku? Molimo unesite vaše korisničko ime ili email adresu. Primit ćete putem poruke e-pošte poveznicu za izradu nove lozinke.


Košarica 0

NEDAVNO POGLEDANO 0