* FREE - besplatna dostava za narudžbe u EU iznad 250,00 eur 

Međunarodna isporuka EU i Srbija, Bosna i Hercegovina /

Pitanje? Pozovite Viber/WhatApp/Tel : +386 31654958, govorimo Hrvatski

Opći uvjeti

Opći uvjeti internetske trgovine izrađuju se u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača (ZVPot), Zakonom o zaštiti osobnih podataka (ZVOP-1) i Zakonom o elektroničkim komunikacijama (ZEKom-1).

Internetskom trgovinom (u daljnjem tekstu “internetska trgovina”) upravlja Portia, Denis Šift s.p. Prvomajska ulica 9 2310 Slov.Bistrica, matični broj: 8039259000, porezni broj: SI23218436,

obveznik PDV-a, koji je i pružatelj usluga e-trgovine (u daljnjem tekstu: i prodavač).

Općim uvjetima poslovanja internetska trgovina određuje prava i obveze korisnika i prodavatelja i uređuje poslovni odnos između njih.

Kupac je vezan općim uvjetima koji vrijede u trenutku kupnje (internetska predaja narudžbe). U trenutku dodjele ugovora, korisnika se pojedinačno podsjećaju na opće uvjete poslovanja i prava i obveze koje proizlaze iz ugovora o prodaji na daljinu (u daljnjem tekstu Ugovor) između potrošača kao krajnjeg kupca i internetske trgovine i čine njegov sastavni dio.

Potrošač mora prethodno biti upoznat s uvjetima prodaje, redovito ih provjeravajući kako bi bio svjestan svojih prava i obveza. Prodavatelj zadržava pravo promjene ovih Uvjeta bez prethodne najave i neće biti odgovoran za bilo kakve posljedice koje proizlaze iz tih promjena. Te će promjene stupiti na snagu danom objave na ovim stranicama.

Prodavatelj zadržava pravo da u bilo koje vrijeme i bez prethodne najave prekine servisiranje i modifikaciju sadržaja, kao i druge usluge i pod-web-mjesta koja su dio internetske trgovine i neće biti odgovoran za bilo kakve posljedice takvih promjena. Te promjene stupaju na snagu nakon objavljivanja na web mjestu. Prodavatelj također može izmijeniti, ograničiti ili prekinuti uslugu Internetske trgovine u bilo kojem trenutku bez prethodne obavijesti, uključujući djelomično ili u potpunosti ograničavanje pristupa njoj i pružanje određenih usluga korisnicima koji krše uvjete ovih Uvjeta i odredbi korištenja.

Web trgovina u potpunosti se odriče svake odgovornosti za točnost i / ili cjelovitost svih informacija i sadržaja sadržanih u domeni.  Internetska trgovina zadržava pravo pogreške u opisu i slici proizvoda.

*** Slike proizvoda u internetskoj trgovini su u ilustrativne svrhe i ponekad se ne podudaraju sa stvarnim izgledom proizvoda. Sve fotografije predmeta simbolične su i ne jamče točnost proizvoda. Kupac za takve proizvode ne može kriviti prodavatelja za pogreške na ovom računu. Web trgovina pokušat će objaviti točne i aktualne podatke na web mjestu, ali ne preuzima odgovornost za njegovu točnost i cjelovitost.

NA LINSKOJ KUPOVINI KROZ LASULJA ONLINE TRGOVINA – KUPOVINA I ZAVRŠENA PRODAJA

Registracijom u internetsku trgovinu korisnik pristaje na internetsku trgovinu u svrhu promocije usluga i proizvoda putem e-pošte, obavještava ih o promjenama ili dodavanju sadržaja na stranicama, popustima, promociji proizvoda ili promjeni načina usluge. Korisnik može pregledati i pregledati popis primatelja e-vijesti u bilo kojem trenutku.

Svrha sporazuma je kupnja odabranih proizvoda putem internetske trgovine u zamjenu za plaćanje (cijene) tog proizvoda i srodnih usluga za isporuku cijena istog proizvoda. Ugovor se zaključuje sredstvima komunikacije na daljinu (ugovor se zaključuje na daljinu). Korisnik ima pravo izbora mogućnosti najave novih proizvoda, proizvoda u akciji ili primanja pretplate na bilten. Nakon uspješne registracije (svi potrebni podaci ispravno ispunjeni), kupac – korisnik će biti obaviješten putem e-maila da je registracija bila uspješna. Za proizvode koji se mogu kupiti putem  navode se specifikacije proizvoda, cijena. Uvjeti isporuke potvrđuju se prilikom izvršenja narudžbe.

Cijene proizvoda na web stranicama izražene su s uključenim SI DDV.

Cene proizvoda na ovoj web stranici izražene su s uključenim slovenskim DDV-om, koji se prije zaključenja naloga s vanjskim naslovom dostave druge države ddv prilagođavaju na državnu dostavu.

Tražalice podnekad več prilagodijo odmah porez i cijene vidljive  na zemlju od kuda tražite proizvod ili imate stranicu otvorenu po vašem IP .

Prije zaključenja ugovora korisnik ima mogućnost pregledati Opće uvjete poslovanja klikom na potvrdni okvir. Uvjeti su valjani i obvezujući od trenutka kada kupac prihvati ponudu prodavatelja na jedan od dva načina:

– Odaberite plaćanje i dovršite narudžbe kao registrirani korisnik internetske trgovine

– Odabir plaćanja i dovršavanja narudžbi kao kupca internetske trgovine,

– Odaberite plaćanje i dovršite / izmijenite narudžbu telefonom

U postupku registracije ili stvaranja korisničkog računa korisnik mora odabrati ime ili ime pod kojim će se usluge obavljati te odabrati sigurnosnu lozinku i navesti valjanu adresu e-pošte. Svi podaci potrebni za registraciju ili stvaranje korisničkog računa moraju biti istiniti jer je izričito zabranjeno koristiti ili koristiti podatke drugih ljudi.

Registrirajte se ili otvorite račun samo za jednu osobu i podatke o registraciji ili računu ne smijete dijeliti s trećim stranama. Odgovornost je korisnika da čuvaju svoje lozinke i podatke o računu.

Prodavač može slobodno odlučiti o kršenju uvjeta iz ovog poglavlja.

POSEBNI UVJETI povrata medicinskih proizvoda zbog CORONA VIRUSA:

1. POVRAT SVIH KOLEKCIJA VLASULJA MARKE ELLEN WILLE

– sve kolekcije perika ELLEN WILLE tretiraju se kao medicinski uređaji, tako da se prilikom povrata kupcu naplaćuje trošak od 25,00 eura za dekontaminaciju.

Dekontaminacija je proces kojim iz određenog prostora ili prostora uklanjamo kontaminante – štetne tvari i na taj način sprječavamo negativne utjecaje na okoliš i zdravlje ljudi.To je proces uništavanja patogenih mikroorganizama na korištenom materijalu koji se provodi prije čišćenja . Sva korištena oprema mora biti dekontaminirana. Svrha je smanjiti rizik od infekcije za osoblje koje čisti ove uređaje i priprema ih za sterilizaciju te ukloniti organske i anorganske nečistoće iz materijala. Prilikom rukovanja kontaminiranim materijalom treba koristiti rukavice. Dekontaminacija se izvodi termički ili kemijski

2. POVRATI NOVCA I ZAMJENE za perike se za kupca vrše samo jednom o trošku tvrtke. Ako kupac želi promijeniti vrećicu drugi put, naplatit će mu se dodatni trošak od 50,00 eura, budući da se samo one vraćaju dobavljaču u SAD-u.

Platrofma za web rješavanje potrošnih sporova:

https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/?event=main.home.show

Želimo vam obilo prijetnih i ugodnih nakupova!

Slov.Bistrica ,01.01.2022

Portia

MOJ RAČUN
Lista želja
Prijava
Stvorite račun


Odaberite sve načine na koje želite čuti od nas

Vaši osobni podaci koristit će se za podršku vašem iskustvu na cijelom web mjestu, za upravljanje pristupom vašem računu i u druge svrhe opisane na mreži na stranici o privatnosti i sigurnosti pravilima privatnosti.

Oporavak lozinke

Izgubili ste lozinku? Molimo unesite vaše korisničko ime ili email adresu. Primit ćete putem poruke e-pošte poveznicu za izradu nove lozinke.


Košarica 0

NEDAVNO POGLEDANO 0