* FREE - besplatna dostava za narudžbe u EU iznad 250,00 eur 

Međunarodna isporuka EU i Srbija, Bosna i Hercegovina /

Pitanje? Pozovite Viber/WhatApp/Tel : +386 31654958, govorimo Hrvatski

O kolačićima

Sigurnost osobnih podataka

Razumijemo da na prvom mjestu dolazi privatnost posjetitelja i kupaca u našoj internetskoj trgovini. Zbog toga vam jamčimo 100% zaštitu i zaštitu vaših osobnih podataka u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka (ZVOP-1).

Registracijom u internetsku trgovinu, pristajete spremiti vaše osobne podatke i koristiti ih isključivo u svrhu ispunjavanja narudžbe (slanje informativnog materijala, ponude, faktura, ažuriranja vijesti) i drugu potrebnu komunikaciju.

Davatelj se obvezuje trajno zaštititi sve osobne podatke korisnika. Ni u kojem slučaju se podaci korisnika neće predati neovlaštenim osobama.

Korisnik je odgovoran i za zaštitu osobnih podataka osiguravajući sigurnost svog korisničkog imena i lozinke.

O kolačićima
Kolačići nisu ništa novo, svi imamo puno kolačića pohranjenih na našim računalima, tabletima i mobitelima s različitih web stranica. Ono što je novo jest da je s novim zakonodavstvom (ZEKom-1) došlo do promjene u informacijama ili komunikaciji. pristanak posjetitelja na njihovu upotrebu.

            Što su kolačići?
Ovo su male tekstualne datoteke koje većina web stranica pohranjuju na uređaje kojima korisnici pristupaju internetu kako bi identificirali određene uređaje koje su korisnici koristili prilikom pristupa. Pohrana ovih kolačića nalazi se pod potpunom kontrolom preglednika koji korisnik ima – ovaj kolačić može biti ograničen ili onemogućen po želji. Kolačići nisu štetni i uvijek su vremenski ograničeni.
Pravna osnova
Osnova za obavijest o kolačićima je izmijenjeni Zakon o elektroničkim komunikacijama (Narodne novine br. 109/2012; ukratko ZEKom-1) koji je stupio na snagu početkom 2013. i uveo nova pravila u vezi s korištenjem kolačića i sličnih tehnologija za pohranu podataka ili pristup informacijama pohranjenim na korisnikovom računalu ili mobilnom uređaju.

Što su kolačići i zašto ih web stranica treba
Kolačić je mala tekstualna datoteka koja se preuzima na računalo korisnika kada posjećuje web mjesto i obično sadrži:

naziv poslužitelja s kojeg je kolačić poslan;
život kolačića;
vrijednost – obično slučajno generirani jedinstveni broj.
Sam kolačić ne sadrži ili ne prikuplja informacije. Međutim, kada ih poslužitelj čita zajedno s web preglednikom, to može pomoći web lokaciji u pružanju usluga prilagođenih korisnicima – na primjer, sjećanjem na prethodne kupnje ili podatke o korisničkom računu. Samo poslužitelj koji je poslao kolačić može čitati i koristiti ovaj kolačić.

Na pouzdanom web mjestu kolačići mogu obogatiti doživljaj. Međutim, kolačići se mogu upotrebljavati i na načine koji ometaju privatnost pojedinca. Kolačići se mogu duže vrijeme pohraniti različito, samo za vrijeme trajanja sesije pregledavanja ili puno duže.

Koje kolačiće koristimo na stranici i zašto
Web stranica koristi samo kolačiće koji su dopušteni u skladu sa Zakonom ZEKom-1. Koriste se samo kolačići koji su strogo potrebni za rad ove stranice. Za evidentiranje statistike prometa stranica koristimo sustav koji bilježi samo sesijski kolačić i ne prati vaše kontinuirano ponašanje na web mjestu ili web mjestu. u suradnji s drugim mjestima. Nastavljanjem korištenja ove web stranice prihvaćate uporabu kolačića opisanih u nastavku.

Kakve kolačiće ova web stranica može koristiti
Naziv kolačića Namjena Trajanje
PHPSESSID Vraća rad stranice. sjednica
nscart Košarica za internet. 14 dana
cmscart Košarica za internet. 14 dana
youtube.com Reprodukujte videozapis na YouTubeu. sjednica
_utma Bilježi razliku između korisnika (sesije). 2 godine
_utmb Snimanje novog korisnika (sesija). 30 minuta
_utmc Statistika pregleda web stranica. sjednica
_utmz Određuje izvor prometa ili kampanju. 6 mjeseci

Zašto su potrebni kolačići?
Oni su temeljni za pružanje internetskih usluga prilagođenih korisnicima. Interakcija između web korisnika i web stranice je brža i lakša uz pomoć kolačića. Uz njihovu pomoć web mjesto pamti individualne preferencije i iskustva, štedeći vrijeme i čineći pregledavanje stranica učinkovitijim i prijateljskijim.

Evo nekoliko konkretnih primjera kolačića:

da bismo poboljšali korisničko iskustvo web stranice, prilagođavamo sadržaj posjetiteljima na temelju prošlih posjeta
da biste spremili svoj izbor prilikom izrade uređaja s popisa i ponuda i usporedili ih
prijavljeni smo na dijelovima web lokacija na kojima je potrebna prijava
prepoznati svoj uređaj (računalo, tablet, mobitel) koji vam omogućuje prilagođavanje prikazanog sadržaja na vašem uređaju
nadzirati svoju posjetu, omogućujući vam da provjerite učinkovitost prikazivanja sadržaja i relevantnost oglasa te da kontinuirano poboljšavate svoje web stranice
određene su usluge neophodne (npr. internetske banke, internetske trgovine i drugi oblici e-trgovine, …)

MOJ RAČUN
Lista želja
Prijava
Stvorite račun


Odaberite sve načine na koje želite čuti od nas

Vaši osobni podaci koristit će se za podršku vašem iskustvu na cijelom web mjestu, za upravljanje pristupom vašem računu i u druge svrhe opisane na mreži na stranici o privatnosti i sigurnosti pravilima privatnosti.

Oporavak lozinke

Izgubili ste lozinku? Molimo unesite vaše korisničko ime ili email adresu. Primit ćete putem poruke e-pošte poveznicu za izradu nove lozinke.


Košarica 0

NEDAVNO POGLEDANO 0