* FREE - besplatna dostava za narudžbe u EU iznad 250,00 eur 

Međunarodna isporuka EU i Srbija, Bosna i Hercegovina /

Pitanje? Pozovite Viber/WhatApp/Tel : +386 31654958, govorimo Hrvatski

BLOG o perikama

Načini za produživanje kose kod kuće ili u salonu

blog podaljševanje las

Želite li dugu kosu, ali ne uspijevate u njoj prirodno? Razmišljate o drugim opcijama? Ova proširenja za kosu pokazat će vam kako danas promijeniti svoju frizuru!

Načini za produljenje kose kod kuće i salona
Jednostavno uvijanje kose sa CLIP ON nastavcima za kosu
Ako želite imati dugu kosu samo u posebnim prilikama, a ako je potrebno, najbolje rješenje za vas je korištenje CLIP ON ekstenzija koje možete samostalno umetnuti i ukloniti. Prednost CLIP ON ekstenzija je u tome što iste iste ekstenzije možete koristiti i više puta.

načini podaljševanja lasnačini podaljševanja las

Samoljepljivi trakovi za kosu
Samoljepljivi trakovi za kosu ili proširenja traka također su lako rješenje jer se lako pričvršćuju, a proširenja kose dovršavaju za 30 minuta.

načini podaljševanja las

Trajno produženje kose
Trajno produžite kosu u salonu. Trošak takvog produženja je malo veći, a ekstenzije vam ostanu u kosi 3 do 7 mjeseci. Vrijeme ovisi o tome koliko se brinete o svojim proširenjima.

načini podaljševanja las

MOJ RAČUN
Lista želja
Prijava
Stvorite račun

Odaberite sve načine na koje želite čuti od nas

Vaši osobni podaci koristit će se za podršku vašem iskustvu na cijelom web mjestu, za upravljanje pristupom vašem računu i u druge svrhe opisane na mreži na stranici o privatnosti i sigurnosti pravilima privatnosti.

Oporavak lozinke

Izgubili ste lozinku? Molimo unesite vaše korisničko ime ili email adresu. Primit ćete putem poruke e-pošte poveznicu za izradu nove lozinke.


Košarica 0

NEDAVNO POGLEDANO 0