* FREE - besplatna dostava za narudžbe u EU iznad 250,00 eur 

Međunarodna isporuka EU i Srbija, Bosna i Hercegovina /

Pitanje? Pozovite Viber/WhatApp/Tel : +386 31654958, govorimo Hrvatski

BLOG

Medicinske perike: rješenje za gubitak kose

Kupite kvalitetne perike putem interneta: Medicinske perike kriju znakove bolesti i posljedice gubitka kose.

medicinske lasulje

Perike postaju popularni modni dodatak, a medicinske perike mogu se koristiti i za skrivanje znakova dijabetesa – dijabetesa, artritisa, sifilisa i bolesti štitnjače – koji uzrokuju gubitak kose.

Transplantacija kose
Ako imate problema s gubitkom kose, možete se odlučiti za transplantaciju kose, što nije najpristupačnija opcija, a postoji i mogućnost da se implantati kose ne pojave, izgledaju neprirodno i tanko i postoji opasnost od nastanka ožiljaka. Za prirodan izgled, kirurški postupak transplantacije kose treba ponoviti do 3 puta.

Kirurški zahvati
Također možete odlučiti izrezati dio svog vlasišta uz samo jedan postupak. Tijekom postupka odrežu se područje vlasišta tamo gdje dlaka više ne raste, a rubovi rane se šavaju. Uklonjivi dio vlasišta je ograničen i ne bi trebao biti prevelik. Postupak može dovesti do infekcije, ožiljaka i ne zacjeljivanja rana zbog nedovoljnog protoka krvi. Nakon postupka, trebali biste uzimati antibiotike koje vam je propisao liječnik.

Rješenje: Medicinske perike
Uzroci gubitka kose mogu biti zbog:

kemoterapija, radioterapija, alopecija, ožiljci (operacija, opekotine i druge traume na vlasištu i lubanji), lupus,
trihotilomanije i slično. Istaknuti stres također može uzrokovati stres i nezdravu dijetu.

Ako želite izbjeći veliku cijenu operacije temeljene na riziku koja je neugodna i nema 100% pozitivne rezultate, možete posegnuti za perikama napravljenim od različitih materijala. Veliki izbor kvalitetnih perika izrađenih od sintetičke kose, kao i perike izrađene od prirodne kose možete pronaći u internetskoj trgovini Wigs.

Pomažemo muškarcima, ženama, tinejdžerima i djeci da povrate samopouzdanje i povjerenje u sebe unatoč gubitku kose. Ne samo da smo tu da prodajemo perike, već vam pružamo i iskustvo i savjete koje smo stekli više od 10 godina iskustva. Više ne morate trpjeti posljedice bolesti, odaberite pravu periku za sebe i budite ponovno sigurni i moderni.

Sve više muškaraca i žena, suočenih s ćelavošću i gubitkom kose, pribjegava perikama. Iako je pomisao u početku neugodna ili čak sram, brzo otkrivamo da je riječ o pristupačnom i kvalitetnom rješenju.

Perike kao modni dodatak
Jeste li se ikad zapitali što zajedničke Lady Gaga, Rihanna, Beyonce i Katie Perry? Svi nose prirodne perike kao modni dodatak. Oni mijenjaju frizuru preko noći, pretvarajući se iz elegantne kovrčave duge kose u divlje kratke hlače – izgledaju prirodno unatoč perikama! Perike odabiremo jer one ne uništavaju našu prirodnu kosu, ali također možemo smanjiti kosu i oblikovati je u najnovije frizure

Medicinske lasulje  medicinske lasulje
Perike su postale novi modni dodatak koji ne mora trošiti svu našu imovinu kako bi izgledao uredno ili kako bi sakrio znakove ćelavosti i gubitka kose. Neka vam problem gubitka kose više ne predstavlja prepreku. Budite originalni, budite drugačiji i nadvladajte monotoniju!

 

MOJ RAČUN
Lista želja
Prijava
Stvorite račun


Vaši osobni podaci koristit će se za podršku vašem iskustvu na cijelom web mjestu, za upravljanje pristupom vašem računu i u druge svrhe opisane na mreži na stranici o privatnosti i sigurnosti pravilima privatnosti.

Oporavak lozinke

Izgubili ste lozinku? Molimo unesite vaše korisničko ime ili email adresu. Primit ćete putem poruke e-pošte poveznicu za izradu nove lozinke.


Košarica 0

NEDAVNO POGLEDANO 0