* FREE - besplatna dostava za narudžbe u EU iznad 250,00 eur 

Međunarodna isporuka EU i Srbija, Bosna i Hercegovina /

Pitanje? Pozovite Viber/WhatApp/Tel : +386 31654958, govorimo Hrvatski

Karte boje za kosu

Kartica boja za boje kose također u velikoj mjeri ovisi o proizvođaču. Tako da varira i u nijansama. Svaki proizvođač ima svoju okvirnu kartu boja.

Vaša boja kose govori puno o vama. Uvijek biste trebali biti zadovoljni svojom bojom, jer to može stvoriti čuda za vašu sliku
i opće samopouzdanje. Možda ga tražite da se podudara s vašom prirodnom bojom. Možda je vrijeme za nešto novo …

Napomena: Na zaslonu, kvaliteta boje može ovisiti o razlučivosti vašeg monitora. Također, svaka marka ima različite nijanse boja prema svom broju.

Za prirodniji izgled odaberite boju koja je blizu ili malo nijansi vaše boje kose. Ako niste sigurni, naručite prsten u boji kose kod nas.

Eksperimentirajte s novom bojom.

Odaberite boju koja je nešto svjetlija od vaše prirodne boje. Ili, ako želite veliku promjenu, pokušajte s nijansom koja je potpuno drugačija od vaše. Kad eksperimentirate s bojom kose, možda biste htjeli isprobati naše integracije komada kose ili istaknuti atraktivne boje.

Imate li još pitanja o bojama? Nazovite +386 31 654958 i jedan od naših stručnjaka rado će odgovoriti na sva vaša pitanja i pomoći vam u odabiru boje koja najbolje odgovara vama. Pogledajte našu shemu boja kako bismo vam pomogli u odabiru, ali boje na zaslonu mogu varirati i mogu ovisiti o rezoluciji vašeg monitora.

 

Karta boje HAIRSOCIETY za kosu

Karta boje HAIRPOWER za kosu

Karta boje Ellen Wille

Karta boja perika marke Raquel Welch

MOJ RAČUN
Lista želja
Prijava
Stvorite račun


Vaši osobni podaci koristit će se za podršku vašem iskustvu na cijelom web mjestu, za upravljanje pristupom vašem računu i u druge svrhe opisane na mreži na stranici o privatnosti i sigurnosti pravilima privatnosti.

Oporavak lozinke

Izgubili ste lozinku? Molimo unesite vaše korisničko ime ili email adresu. Primit ćete putem poruke e-pošte poveznicu za izradu nove lozinke.


Košarica 0

NEDAVNO POGLEDANO 0