DA LI STE ZABORAVITE DETALJE?

Karte boje za kosu

Kartica boja za boje kose također u velikoj mjeri ovisi o proizvođaču. Tako da varira i u nijansama. Svaki proizvođač ima svoju okvirnu kartu boja.

Vaša boja kose govori puno o vama. Uvijek biste trebali biti zadovoljni svojom bojom, jer to može stvoriti čuda za vašu sliku
i opće samopouzdanje. Možda ga tražite da se podudara s vašom prirodnom bojom. Možda je vrijeme za nešto novo ...

Napomena: Na zaslonu, kvaliteta boje može ovisiti o razlučivosti vašeg monitora. Također, svaka marka ima različite nijanse boja prema svom broju.

Za prirodniji izgled odaberite boju koja je blizu ili malo nijansi vaše boje kose. Ako niste sigurni, naručite prsten u boji kose kod nas.

Eksperimentirajte s novom bojom.

Odaberite boju koja je nešto svjetlija od vaše prirodne boje. Ili, ako želite veliku promjenu, pokušajte s nijansom koja je potpuno drugačija od vaše. Kad eksperimentirate s bojom kose, možda biste htjeli isprobati naše integracije komada kose ili istaknuti atraktivne boje.

Imate li još pitanja o bojama? Nazovite +386 31 654958 i jedan od naših stručnjaka rado će odgovoriti na sva vaša pitanja i pomoći vam u odabiru boje koja najbolje odgovara vama. Pogledajte našu shemu boja kako bismo vam pomogli u odabiru, ali boje na zaslonu mogu varirati i mogu ovisiti o rezoluciji vašeg monitora.

 

Karta boje HAIRSOCIETY za kosu

Karta boje HAIRPOWER za kosu

Karta boje Ellen Wille

Karta boja perika marke Raquel Welch

TOP