* FREE - besplatna dostava za narudžbe u EU iznad 250,00 eur 

Međunarodna isporuka EU i Srbija, Bosna i Hercegovina /

Pitanje? Pozovite Viber/WhatApp/Tel : +386 31654958, govorimo Hrvatski

BLOG

CLIP ON Ekstenzija za kosu: uporaba i njega

Prije nekoliko godina, ukosnice kose bile su dostupne samo imućnim ženama, poput filmskih i glazbenih zvijezda. Danas, međutim, na tržištu postoji mnogo opcija za kupnju nastavka za kosu, od kojih su neki pristupačni i pristupačni svima koji to žele. Umeci za kosu postali su pravi hit, a CLIP ON nastavci za kosu su najzanimljiviji.

CLIP ON lasni podaljški   CLIP ON lasni podaljški   CLIP ON lasni podaljški

CLIP ON nastavci za kosu vrlo su popularni jer su jednostavni za upotrebu. Sve ih možemo instalirati sami, za samo nekoliko minuta. U vrlo kratkom vremenu možemo se prebaciti iz kratke u dugu. CLIP ON nastavci za kosu ne uništavaju kosu i imaju prirodan izgled. Pričvršćuju se kopčama koje s obje strane imaju gumu koja sprečava klizanje kose.

Možete odabrati između sintetičkih, termalnih i prirodnih CLIP ON nastavka za kosu.

Na koji se način pričvršćuje CLIP ON ekstenzija za kosu?

Prvo napravite vodoravnu traku s kosom na tjemenu glave. Vrh kose pričvršćujemo kopčom tako da one neće ometati naš rad. Otvaramo CLIP ON kopču i učvršćujemo umetak na donjoj strani križa na preostaloj kosi, malo odvojeno od korijena kose. Zatim napravite novu prečku 1-2,5 cm više i ponovite stezanje s novim produžetkom. Nastavite prema vrhu vlasišta, a zatim ponovite postupak uz bok glave. Zadnji nastavak CLIP ON učvrstite 2-3 cm ispod vrha glave kako bi proširenja kose CLIP ON bila prekrivena vašom prirodnom kosom. Tako ćete dobiti dugu kosu s prirodnim izgledom u nekoliko minuta.

CLIP ON lasni podaljški   CLIP ON lasni podaljški

Baš kao i kod prave kose, mora se paziti na sintetičku kosu. Zbog toga peremo i češljamo ekstenzije CLIP ON kako bi izgledali dobro. Prije pranja češljajte ih i pazite da ih pažljivo tretirate kako se kosa ne bi raspala. Kod pranja koristimo šampone dizajnirane za suhu kosu. Ostavite šampon uključen najmanje 1 minutu.
Također možete koristiti balzam za nježni svilenkasti sjaj, ali pazite da je namijenjen suhoj kosi.
CLIP ON Ekstenzije treba sušiti sušilicom na minimalnoj temperaturi i čvrstoći ili sušiti prirodnim putem.
Spremite ih sa zatvorenim kopčama.
Na internetskim perikama shop.si nudimo vam veliki izbor CLIP ON nastavka za kosu, različitih duljina i boja!
Pronaći ćete i ekstenzije zelene, ljubičaste, plave i ružičaste boje.

CLIP ON lasni podaljški

MOJ RAČUN
Lista želja
Prijava
Stvorite račun


Vaši osobni podaci koristit će se za podršku vašem iskustvu na cijelom web mjestu, za upravljanje pristupom vašem računu i u druge svrhe opisane na mreži na stranici o privatnosti i sigurnosti pravilima privatnosti.

Oporavak lozinke

Izgubili ste lozinku? Molimo unesite vaše korisničko ime ili email adresu. Primit ćete putem poruke e-pošte poveznicu za izradu nove lozinke.


Košarica 0

NEDAVNO POGLEDANO 0