FORGOT YOUR DETAILS?

Strokovni nasveti za lasulje

Strokovni nasveti za lasulje

Izberite svojo barvo z zaupanjem

Prava barva vas lahko spremeni ! Ne glede na to, ali želite dramatičen videz ali senco blizu vaše naravne barve, vam bo to omogočilo čudovito izbiro:

NE BOJTE SE BARV

Če ste našli lasuljo, ki jo imate radi, in ne želite spremeniti svojega sloga, poskusite novo barvo, da osvežite videz. Večina ljudi lahko nosi do tri sence temnejše ali lažje od njihove naravne barve. Prav tako se ne bojite spremeniti barve za sezono. Ni neobičajno, da se spomladi in poleti nekoliko bolj zažge in jeseni in pozimi bolj temnejši.

Eksperimentiranje z barvo je zabavno in enostaven način, da si povsem nov videz. Torej, pojdi naprej, ugotovite, če se blondinke resnično zabavajo in so to rdeča glava, ki ste jo vedno želeli biti.

Primer barvnega območja

Naša bogata paleta barv vključuje krasen, naraven izgled sivih, poudarjenih in barvnih barv - za vas imamo popoln senco. Odlična barva las naredi videz in občutek samozavestnega in živahnega. Morda je blizu vaši naravni senci ali nekaj povsem novega.

Če želite izbrati pravo barvo za vas:

- Vsak laserski slog je prikazan s fotografijami razpoložljivih odtenkov.

- Te sence smo posneli čim natančneje.

- In če ste v kakršnem koli dvomu, lahko vedno pokličete naše čudovite SVETOVALCE za lasulje : + 386 31654958

Dolge rutice in naglavni šali

Dolge rutice in naglavni šali

Naglavni šal za ženske je čudovit način za takojšen dvig glamurja katere koli obleke.

Šiščen in klasičen s kančkom boemije, šal za lase nudi tudi zaščito. So idealna rešitev, ko nimate časa za oblikovanje las in se počutijo še posebej dobro proti občutljivim lasiščem. Ne glede na to, ali iščete udobje med kemoterapijo, šal za zaščito las med spanjem ali pa upate, da boste popestrili svojo običajno rutino las, poiščite svoj slog med našim izborom trpežnih in čudovitih lasnih šalov.

 

turbani kapice

Pogljete kako zavezat naglavno ruto  

Si želite več nasvetov ? Prijavite se na naše novičke.

Oh no...This form doesn't exist. Head back to the manage forms page and select a different form.

 

Oktoberfest se bo kmalu začel in po izbiri dirndl obleke se morate vprašati, katera pričeska vam najbolj ustreza. Da bi bil videz popoln, vsak tradicionalni kostum preprosto potrebuje pletenico. Pleteni rep je še vedno ne plus ultra v tradicionalnem svetu kostumov. Celo dlje od praznovanj so pletenice postale zelo priljubljene. Ker poznate  Daenerys Targaryen iz Game of Thrones in Lagertha Lothbrok iz Vikingsov ne želita več le sladkih deklet, ampak tudi živahnih junakinj, več tehnike. Sestavili smo tri najboljše pletene pričeske v skladu z najnovejšimi trendi. Ker so naše različice nekoliko bolj zahtevne, kot si morda mislite, nekateri verjetno potrebujete  pomoč

Ne glede na to, ali želite piti pivo ali osvojiti svet, tukaj so naši tri top kitke 3:

 

1 #frizure s kito ribje kosti kita 

Počesi si lase! Za to potrebujemo podlago brez vozlov. Na sliki smo vam pokazali natančne korake za našo različico pletenice iz jelke. Izgleda podobno kot klasična, vendar deluje čisto drugače. Uporabite prvo plast zgornjih las in jo zavežite skupaj z majhnim, po možnosti prosojnim, elastičnim trakom za lase (1. korak). V drugem koraku pletenico enkrat obrnete, to je, da lase razdelite čez las, nato pa tanko pletenico enkrat položite skozi to luknjo. Postopek ponavljajte z naslednjimi prameni las, dokler niso porabljene vse dlake v pletenici (koraki 2-3). Zdaj dlake vzamemo vedno iz spodnjega dela plete in jih vodimo pred plete, da se zasukajo. Ponavljajte, dokler ne dosežete koncev las (korak 3-5). Če boste pletenico predstavili še bolj ležerno in voluminozno, lahko zdaj lase nekoliko izvlečete in odprete ali sprostite nekaj pramenov las.

2 # frizure s kito prekrižen vozel kita

Najprej morate ponovno krtačiti lase, nato pa si v vratu privezati ohlapen rep (1. korak). Popolnoma ga prelistamo, kot smo to storili z “napačno” ribjo kostjo (korak 2). Kot lahko vidite v korakih 3 do 4, pletemo premaknemo, dokler ni celotna dolžina las zvezana. Konce las vodimo navzgor in jih popravimo (korak 5).

3 # frizure s kito pletenica kita

Za to potrebujemo, kot vedno, podlago brez vozlov. Kot že ime pove, je končana različica videti kot zasukana vrvica, še posebej pa s finimi lasmi izgleda zelo voluminozno. Za pletenico iz vrvice začnemo z visoko, tesno pletenico (1. korak). Pletenico razdelimo na dva enaka dela in jih zavijemo v sebe, tako da so rahlo pod napetostjo (korak 2-3). Nato pramene ovijemo drug proti drugemu, proti smeri vrtine, dokler ne dosežemo konic las (korak 4-5).

V kolikor nimate dolgih las pa lahko uredite frizuro z umetnimi vstavki kit. 

 

Prijavite se na naše novice, da boste seznanjeni z različnimi modnimi triki frizur, naše ponudbe..

Oh no...This form doesn't exist. Head back to the manage forms page and select a different form.

Navdušen sem, ker vam lahko predstavim novo kolekcijo oblačil Accents znamke Ellen Wille. Kolekcija polna lepih, navdihujočih in udobnih modelov, ki vam lahko nudijo pokrivala, ki ne samo da izgledajo dobro, ampak se tudi počutijo dobro.

Spoznajmo nove sloge …

Edina stvar, ki jo imamo radi pri pokrivalih Ellen Wille, je, da jim vedno uspe ustvariti subtilne, a čudovite modele, ki bodo pohvalili vsak videz garderobe. Najbolj subtilni modeli v tej kolekciji so Avani, Dory Magena, Lulu, Lyra, Elsa, Meda, Kimi, Maia, Motega, Meda & Minya. .. kapice, turbani Accents

Končni cilj našega obstoja je voditi življenje, kjer se počutimo udobno v različnih območjih. Ne glede na to, v kakšni »coni« si prizadevamo za uspeh, ni pomembno. Naše stopnje udobja se razlikujejo. Svoje življenje vodimo z različnimi užitki, radostmi, slabostmi in strahovi. Mi podpiramo različne vrste ljudi. Obstajamo, da smo različni drug od drugega, čeprav se včasih zatekamo k istemu interesu in ideji. Raznoliki smo. Mi smo ljudje.

Kot ljudje si prizadevamo, da bi bile naše različne niše udobne. Prešli smo daleč od naših predhodnikov neandertalcev. Naučili smo se, da uporabljamo naše zemeljske bounty, da bi služili našim ciljem. In tako je prišla znanost in tehnologija na različnih področjih. Smešno je, da, ko napredujemo v znanosti, sledijo naše zdravstvene težave. Obstajajo bolezni, ki še niso bile znane, kar je zdaj razširjeno. Ta človek se mora soočiti s takšnimi novimi izzivi, ko se skuša prilagoditi spreminjajočemu se svetu, kjer je Rak postal prekletstvo. Rak je v različnih oblikah. Ena izmed najbolj smrtonosnih, ki prizadene vsakogar, je levkemija. To je srhljivo, osupljivo celo, da o njem razmišlja kot o drugi pošasti, ki poskuša uničiti zdaj še posebej jutri.

Kaj dela levkemija z našim telesom?
Enostavno. On ogroža obrambo našega telesa pred okužbami! Naša telesa imajo vgrajene bojevnike, ki ga varujejo pred toksini, ki so naravni ali umetni. Ti bojevniki so proizvedeni v naših kosteh. Ti bojevniki imenujemo levkocite ali bele krvne celice. In te celice najdemo v naši krvi in ​​potujejo daleč in daleč v naših telesih. To, kar počne ta vrsta bolezni, je pretvoriti te bojevnike v nekaj nefunkcionalnega. So dovolj nemočni, da ne morejo več opravljati svoje vloge pri preprečevanju okužb. Ko se te nenormalne celice množijo in širijo, vplivajo na tvorbo drugih celic v krvi. Ko se to zgodi, so bolniki (ne glede na raso, starost in spol) nagnjeni k različnim oblikam bolezni. Veliko trpijo.

Levkemija prihaja v različnih klasifikacijah in vrstah. Lahko se opredeli kot kronična ali akutna. Pri kronični levkemiji slabe celice prihajajo iz zrelih nenormalnih celic. Predolgo se kopičijo in počasi rastejo ter imajo malo ali nič znakov in simptomov. Po drugi strani se akutna levkemija razvije iz zgodnjih celic ali prekurzorskih celic, imenovanih blasti, in se hitro razvije. Lahko sem v nekaj dneh ali tednih. Ker se je ta strašna bolezen razvila v različne vrste, so jih znanstveniki razvrstili v akutno mielogeno levkemijo (AML), akutno limfocitno levkemijo (ALL), kronično limfocitno levkemijo (CLL) in kronično mielogeno levkemijo (CML). Vsi ti različni tipi imajo edinstvene predstavitve in različna zdravljenja, vendar imajo eno skupno stvar – vsi se začnejo v kostnem mozgu.

Stopnja preživetja
Stopnja preživetja predstavlja celo dobro sliko. Ameriško društvo za boj proti raku napoveduje, da bo letos diagnosticirano približno 4000 ljudi. Ena tretjina teh je odraslih. Od teh 4000 bo 1490 umrlo zaradi te vrste levkemije, kjer sta dve tretjini odraslih. Kakšni so dejavniki tveganja in povzročajo to bolezen? Prvi na seznamu je starost. About.com navaja, da je 60-70% tistih, ki jih je prizadela levkemija, starejših od 50 let. Kajenje je tudi dejavnik tveganja (vsak četrti človek z AML je kadilec). Drugi vzroki vključujejo izpostavljenost sevanju atomske bombe, predhodno kemoterapijo ali sevanje, tako imenovani humani virus levkemije T-celic (HTLV-1), ki se širi kot AIDS, mielodisplastični sindrom in Downsov sindrom.

Ker je bolezen tako smrtonosna, je vse, kar lahko storimo, praksa pozornosti. Vedno moramo biti v iskanju znakov, kot je nepojasnjen izpuščaj; ali simptomi, kot so nenavadna bolečina in utrujenost. Utrujenost, slabo počutje, izguba apetita, izguba telesne mase, zvišana telesna temperatura, anemija, krvavitve, pogoste okužbe, bruhanje, glavobol, boleče grlo, nočno znojenje, bolečine v kosteh ali sklepih, povečane bezgavke in bolečine v trebuhu stražar za.

Ko je bolniku postavljena diagnoza levkemije, so zdravstvene možnosti, kot so kemoterapija, sevanje, presaditev matičnih celic ali kostnega mozga, biološka in imunska terapija, dopolnilna in alternativna medicina odločitve, s katerimi se soočajo. Ne glede na izbiro, dejstvo, da je njihovo življenje v ravnovesju, si zasluži naše sočutje in podporo. Kot se nadaljuje bitka z velikim C. Toda upanje za zdravilo je vseprisotno.

Ena presenetljiva, a hudomušna slika, ki sem jo našel na YouTubu, za katero mislim, da bi jo bilo vredno deliti, je bitka Luisa Monzona za levkemijo, kjer je prišlo do točke, ko je potreboval presaditev kostnega mozga. Po enem letu od uspešnega presaditve je srečal svojega angela – takšno žensko s čudovito dušo, ki se je prostovoljno strinjala, da bo njegov donator. Ta dotikajoči se sestanek samo dokazuje, da obstaja upanje v vsaki bitki, za katero se borimo.

 

TOP